Богомил Бонев: ДА ЗАБРАНИМ ДОСТ, да Изгоним Турския Посланик Гьокче и да пратим МЕСТАН В ЗАТВОРА! Иначе Честни Изброи в България няма да има!

Да забраним ДОСТ, да изгоним турския посланик Гьокче и да пратим Местан в затвора! Както и да си приберем неадекватната Надка Нейнски в България!

Това призова бившият вътрешен министър Богомил Бонев, който е категоричен, че в момента се извършва най-голямото национално предателство към България, а властта се прави, че не вижда.

Турция вече официално се намеси в изборите в България, а Анкара нареди на своите хора да вземат колкото се може повече гласове, така че да диктуват политиката у нас.

Посланикът на Турция Сюлейман Гьокче за втори път се появи на мероприятие на предизборната кампания, като се срещна с женската организация на ДОСТ в Кърджали, където агитира местни активистки на турски език. След първата му подобна изява той бе привикан във Външно министерство, където му направиха забележка. Но това, очевидно, изобщо не го е трогнало. Гьокче продължава да агитира за ДОСТ на турски, все едно се намира у дома си. И май наистина се чувства така, защото вече втора година никой у нас не му дава да разбере, че е посланик в една суверенна държава, а не във вилает на Турция.

Турският посланик Сюлейман Гьокче в компанията на Лютви Местан

„Хубавото Наде“, което вече не е  толкова хубаво и си гледа живота и внучето, изобщо не си направи труда да се намеси или поне да сезира Ердоган за наглото поведение на дипломата му. Иначе Надка продължава да си взима яката заплата като наш посланик в Анкара и цъфти на всички приеми. Но наложи ли се да защити интересите на страната си, тоз час се покрива вдън земи тилилейски.

ДОСТ почти навсякъде агитира на турски език, но досега няма нито една глоба.

В социалната мрежа хората масово призовават заради многото си нагли нарушения на българското законодателство ДОСТ да бъде наказателно спряна и извадена от предизборната кампания.

Богомил Бонев дори призова Лютви Местан да бъде веднага арестуван за извършено престъпление по глава първа от Наказателния кодекс.

Въпреки натиска от недоволни българи, в ЦИК спят.

Или се правят на глухи.

Вече стана очевадно, че ДОСТ бе зачената и изградена като патерица на ГЕРБ и Борисов ще закриля тази турска партия до последно, защото разчита на гласовете й.

Когато бе учредена преди година време, никой от управляващите не сезира Конституционния съд, че е етническа партия и е забранена според българските закони. Тогава Гьокче също цъфтеше в ложата с официалните гости, а една до друга там стояха делегации, пратени от Ердоган. Част от речта на Местан също беше не турски. А сред гостите имаше цяла тълпа имами-ислямисти.

Междувременно във Фейсбук излезе информация, че мюфтията и въздесъщият турски посланик Гьокче на 2 март т. г. на Шипка са отслужили молебен за загиналите османските войници.

Какво още трябва да се случи, за да реагират заспалите български управници?

Турска партия, агитация на турски език, откровена гавра с историята на България… всички мълчат.

Както е тръгнало, съвсем реална е опцията утре турските танкове да прегазят България и да забият знамето с полумесеца върху паметника на Левски в София.

Интересно политиците ни пак ли ще мълчат?! Или ще поръчат оркестър от зурли и тъпани и ще посрещнат с цветя и баклава старите ни нови потребители?

Ех, Българийо…! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. В България е много страшно, гаврят се, претопяват ни! Ужасно е, събудете се, българи!

  2. Прав е. Въпреки че не харесвам лейтенанта, той е напълно прав. Надето което като външен министър не пропусна нито един политик сега явно си е намерила чепа. На времето имаше статия по нейн адрес, но тя остана незабелязана за журналя близки до управниците ни. И стига с този майчин език който няма нищо общо с майките и бабите на турско говорещите българи.

  3. Който се чувства турчин и му се говори майчин език – границата е отворена!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *