Банкянският СТРАХЛИВЕЦ срещу СМЕЛАТА Елена Йончева! Журналистката съди ЗА КЛЕВЕТА Г-Н ЛЪЖА Борисов! Йончева Не е получила и стотинка от държавата! Виж Тук:

Борисов стигна дъното, ако изобщо е възможно да се падне по-ниско.

Вбесен, че Елена Йончева буквално размаза подсъдимия му бивш министър Делян Добрев в тв. дебат за камуфлажната и скъпа ограда по границата ни с Турция и цялостната идиотска и крадлива герберска политика, Бащицата веднага реагира. И то типично по банкянски.

Той обвини журналистката, че й плащал лично милиони държавни пари, за да си „правела интервютата в чужбина“. И ако не сме му вярвали, да сме попитали Дянков.

Най-добрата ни и световно известна с горещите си репортажи международна репортерка заяви часове по-късно, че ще съди Бай Х*й за клевета. И наистина ще го осъди.

Йончева е единствената жена-журналист, която успя да се промъкне между въоръжените до зъби сатрапи в Афганистан, за да се срещне очи в очи с министъра на пропагандата на талибаните. Там, по време на интервюто му пусна “Ролинг стоунс” и го попита какво има против тази музика и защо на афганистанците им е забранено да я слушат. Защо афганистанските жени нямат никакви човешки прави и защо ги убиват без съд и присъда. Интервюто й беше пуснато по всички международни телевизионни и новинарски канали.

Докато предаваше от покрива на хотел в Ирак в разгара на „Пустинна буря“ пък край нея се взривяваха бомби. Накрая смелата българска журналистка остана сама на покрива, за да довърши репортажа си… докато чуждестранните й колеги отдавна се бяха изпокрили от ужаса… А някои от тях загинаха в подпаления от бомбите хотел.

Елена Йончева в действие!

Докато беше в Босна, камион с десетки войници пред нея се взриви и всички загинаха. Сърбите пък я отвлякоха по време на репортаж и искаха да я линчуват, понеже по това време България подкрепяше варварските бомбардировки на НАТО, които избиха хиляди мирни сърби и разрушиха почти изцяло Белград.

В Македония  спецчастите стреляха по нея, тъй като смелата Йончева пресякла фронтовата линия, за да отиде при бунтовниците. Тя направи репортажи от Сомалия, Северна Корея, Украйна, а в Турция я раниха, докато предаваше на живо.

Преди години Елена успя да направи интервю с човек, когото търсеше цялата руска шпионска машина – генерал Джохар Дудадев, който се бореше за независимостта на Чечня и никой не можеше да го открие. А сензационното й интервюто бе излъчено пак в цял свят.

Ако Борисов не е наясно, /а той е прекалено наясно/, за заснемането на подобни репортажи се изискват много време и най-вече средства. Йончева отива с оператор, със седмици чака в хотел сгодния момент, дори дава подкупи на лица, близки до набелязания обект, за да я заведат при лидера си. Пътува с коли, камиони, каруци, даже за едно от интервютата стигна до „обекта“ си на магаре.

„Питайте Дянков, той ще ви каже колко милиона й платихме“, каза Борисов. И допълни грандомански: „Бяхме принудени и ние да плащаме милиони. Милиони  за нея!“.

Дянков обаче не се хвана на въдицата и днес отговори следното: Платихме фактури на БНТ за пътни разходи, нощувки и храна по време на  репортажи и интервюта на журналистката Елена Йончева, които бяха извършени зад граница и бяха останали неразплатени от предното правителство, понеже междувременно властта се смени“, каза лаконично Дянков.

И остави Борисов да се пързаля върху динената си кора, която сам си подложи.

Днес Йончева даде интервю, в което заяви, че никога не е получавала и стотинка от БНТ. Тя е нямала договор с държавната телевизия, а пътуванията й са осигурявани от спонсори. БНТ просто излъчвала готовия продукт заедно с рекламата на спонсора. Думите й бяха потвърдени и от бившата шефка на Националната телевизия Уляна Пръмова, която каза, че топ журналистката е нямала договор с телевизията и за филмите не й е плащан дори хонорар. „Лъжа е, че сме дължали милиони на Елена, нея я нямаше и във ведомостите, тя работеше на свободна практика“, заяви Уляна Пръмова.

Така лъсна поредната измислица на Борисов, хвърлена умишлено в публичното пространство две седмици преди изборите.

Но пък ние от Skandalno.net искаме да го попитаме нещо друго: Колко пари струват на държавата месечно традиционните му любителски обиколки с хеликоптер? За разходите със самолети на платения журналистически антураж, който той влачи със себе си при всяка чужбинска визита само за да отразяват чинно всичките му глупости, най-добре изобщо да не отваряме дума. Цялото стадо платени блюдолизци с микрофони получават пътни, дневни и настаняване в скъпи хотели, с единствената цел да му зададат „правилните“ въпроси по време на визитата и да ги тиражират в платените си медии.

Лошо, Борисов, лошо.

Не стъпвай по минни полета, които са опасни.

Не се изказвай непосъветван от умниците около теб.

Не лъжи за милионите, защото няма такива, дори една стотинка не е изплатена от теб и Дянков на Йончева!

И ако си мъж, /въпрос, който често и най-основателно ние от Skandalno.net поставяме под съмнение б.а./ иди вземи поне едно интервю от който и да е световен терорист и главорез – (но сам и без охрана), стой на покрива на хотел, докато стрелят около теб, търкаляй се с трупове, стой с микрофон в ръка, докато наоколо избухват бомби… и тогава бабаитствай.

Та ти без гардовете си не смееш и до тоалетната да отидеш!

Единственото, което умееш е да хапеш и драскаш по женски… и да хвърляш обиди и клевети, и то предимно във Фейсбук!

Сега нападаш една стократно по-смела и умна от теб жена.

Бъди поне веднъж мъж, или май вече не знаеш какво значи мъжкарство.

Знаем, че изборите за теб са като война.

Но защо нападаш предимно жени?

Страхливец си ти, Борисов!

И това ти го казвам аз. Една обикновена жена от народа, която иска начело на държавата да има смели и силни хора, които държат на честта, достойнството и думата си.

А не мъже с прякори на полови органи! Skandalno.net

ПС: Елена Йончева ще съди бившия премиер Бойко Борисов за клевета, съобщиха от пресцентъра на БСП. Повод за това решение са думите на Борисов: „Бяхме принудени да платим милиони за интервютата на Елена Йончева.“ . Йончева ще заведе дело срещу Борисов за това, че си е позволил да изрече лъжи и клевети по неин адрес и така да петни журналистическата професия.

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

Елена Йончева размаза Делян Добрев на дебата от 10 януари! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Елена, ти си смела жена! Вкарай това лъжливо говедо в пандиза. Ще направиш услуга на България.

  2. Този е толкова тъпа гайда, че в момента направи сам предизборната кампания на Йончева и ще я вкара в парламента с много на малко. Подобни „компромати“ са бумеранг срещу собствената му глава

  3. Уважавам сайта, но има неточности. Има факти които са изопачени. Войната в Чечня не е за независимост, а за бялата нефт. Не е вярно че руснаците не са знаели къде е Дудаев, те просто си го прибраха по-късно, както и Садам. Иначе е вярно. Бъдете здрави.

  4. Защо никой не попита от къде са дадени парите на Ленчето????
    Да не би да е работила без пари???
    И колко са били като сума??
    Защо са засекретени??
    Значи има доста гнили неща около нея!!!!

  5. Този тъпанар се излага с тази стълба. Всеизвестно е, че нашата граница се минава без проблем

  6. Направих си труда да изгледам репортажи на Елена Йончева. Още преди пет години те са спонсорирани от Си Ен Ен, Би Би Си и други големи агенции. Самите агенции след като излъчат репортажа, го продават на други телевизии по света. Печелят здраво от разкритията на Елена и тя най-вероятно получава процент от всяка продажба, или е наета на твърд хонорар. Така че не са й трябвали стотинките на БНТ. Репортажите от Сирия пък са поръчани от френска агенция. Вижте някой неин и прочетете надписите накрая. Тогава ще разберете откъде са хонорарите й.

  7. Лоша реклама няма!!!
    Бай хУЙя (мек) безплатно ще направи Нинова, Йончева и БСП победители!!!!
    хххххххх
    На времето и друг ПЕЗЕВЕНК (Стоянов) извади червена папка компромат и Народа го отсвири…. та и бай хУЙя(мек) го отписваме вече!!!

  8. Ленче, грабвай две тухли и фрасни Бакянската Кратуна по вмирисаните ташаци, та само петно да остане

    България вечно ще ти благодари за това.

  9. Борисов, ти си един обикновен страхливец, патологичен лъжец, крадец, гъзоблизец на ,,големите,, началници и най-вече продажник, от който нищо не става……

  10. Защо толкова КАЧЕСТВЕНА репортерка спря да да прави качествени репортажи, а се метна в мръсната ни политика???? Няма ли достатъчно горещи точки за Елена – Румъния, насилието над жените в Германия, напрежението по нашата граница …… ПРОСТО ПАРИТЕ ВЕЧЕ НЕ Й СТИГАТ ДА СИ ИЗДЪРЖА СЕМЕЙСТВОТО !!!!

    • Просто е, Мария. Има малко бебе и трябва да е в България. Не може да го остави и да хукне по барикадите. А и вече е на възраст, няма как да тича по бойното поле. Пък събрания опит досега я прави идеална за политик.

  11. Очаквам НАКАЗАТЕЛНИЯТ ВОТ да срита Тъпанара Кратункьов с поне 10-15%, които са и негова заслуга.

    Тъпанарът БоБо и неговите слуги ЦвЦв, ЦеЦа и ЦаЦа да се махат. Слава Богу че олигофренът плювалник ПлюПлю вече се разкара, дано да е завинаги.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *