Президентът РАДЕВ категорично: Политиката на Евросъюза е СБЪРКАНА! Брюксел е ЗАПЛАХА за Европа! ПРОМЯНАТА ще дойде… Вижте кога!

По време на традиционната среща на европейските лидери в Малта, българският президент Румен Радев подчерта, че ръководството на ЕС е изпаднало в дълбока заблуда по отношение на проблемите, с които се сблъскват, както отделните държави-членки, така и Евросъюза като цяло.

Няма що годе важен въпрос, според него, като се започне от сигурността на европейските граждани и се стигне до качеството на живот и жизнения стандарт, по който Европейската комисия да е заела позиция, адекватна на интересите и стремежите на европейските народи и държави.

На хората не е гарантирана абсолютно никаква сигурност. Нещо повече.  Почти ежемесечно сме свидетели на кървави атентати в най-големите европейски градове и столици. По официални данни, а знаем, че те често прикриват голяма част от истината, няколко хиляди са вече убитите и ранените при терористични атаки в различни европейски градове.

Преди два дни, атентат в лондонското метро,  рани и обезобрази 25 души. Миналата година, адски взрив на брюкселското летище Завентем уби 21 човека и рани над 300. Серия от атаки в Париж, Берлин, Лондон и в няколко италиански града отнеха живота на стотици хора. Джихадистите ги мачкат с камиони, залагат бомби, колят ги с ножове и брадви. Това е „сигурността“ на хората в така наречения Европейски съюз.

Напоследък един от най-големите проблеми, с които се сблъскват хората, особено в Европа, е комбинираният със заплахи ултиматум на Европейската комисия, да се интегрират мигрантите от арабския свят в държавите-членки на ЕС. Унгария, Полша, Чехия, Словакия, Австрия, Италия категорично отказват да приемат каквито и да било мигранти. Защото именно те са в основата на бомбените и всякакви други атентати и покушения върху живота и здравето на хората в много европейски градове.

За да се изпълни сбърканата директива на Меркел и ЕК за „интеграция“ на мюсюлманските джихадисти, полицията в редица европейски страни, начиная с Германия, скрива многобройните случаи на побои, убийства и изнасилвания на невинни и беззащитни хора, извършени от „отмъстителите“ на Пророка.

Именно тези потресаващи факти, които говорят за съзнателно подготвяне на пълна анархия и беззаконие в доскоро мирните и спокойни европейски държави, принудиха нашият президент, защитавайки българския интерес, да се обърне с остри думи от конференцията в Малта към Брюксел. И да заяви, че цялата политика на ЕС е сбъркана от начало до край.

Според Румен Радев, политиката спрямо мигрантите трябва веднага да се ПРОМЕНИ. И то на 180 градуса. Адекватната намеса на ЕС в този случай, би означавала да се осигурят подходящи условия за живот на хората, но не в европейските страни, а в страните, откъдето те произхождат. Ако за засегнатите от войни и конфликти страни в Близкия Изток се отделят много повече средства за хуманитарна помощ и подобряване условията на живот, това ще намали рязко потока от мигранти. И естествено, джихадистите няма да преминават толкова лесно границите на европейските държави. Ако Интерпол и националните полицейски подразделения пресичат с твърда ръка всякакви опити за трафик на мигранти, това също ще спомогне за намаляване и ликвидиране на потока от мюсюлмански радикали, готови да колят и убиват в името на Пророка.

Румен Радев ясно заяви от Малта, че опитите за „интеграция“ по ЕС-овски, не само са се провалили. Те са сбъркани в самата си основа. Защото искат нещо невъзможно. Европейците да изоставят християнската си традиция и да се подчинят на чужди мюсюлмански, или производни на мюсюлманските, възгледи и обичаи.

Продължавайки нататък, президентът Радев бе категоричен, че ако Евросъюзът не спазва принципите на солидарност и взаимопомощ, ако не създаде условия за развитие на източноевропейските държави и изравняване стандарта на живот на старите и новите членове, то тогава проектът ЕС ще се разпадне. Поради простата причина, че богати и бедни страни не могат да живеят заедно в един съюз. Защото богатите винаги ще искат да експлоатират бедните. А бедните винаги ще изпитват гняв и омраза към страните, които ги ограбват.

По този начин, българският президент, солидаризирайки се с държавите от Вишеградската четворка, заяви на висок глас, че ЕС или ще се ПРОМЕНИ, или ще ИЗЧЕЗНЕ. Завинаги.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Уважаеми Иво, тоя път наистина прекали!!! При цялото ми и искрено уважение към теб, не ме разочаровай повече, нека това да е последно!
    Президентът НЕ МОЖЕ ДА Е КАЗАЛ, ЧЕ „…политиката спрямо мигрантите трябва веднага да се ПРОМЕНИ. И то не на 180, а на 360 градуса…“
    Не изопачавайте думите му, той лично ще се ядоса, ако случйно прочете това!
    Това са глупости, да не кажа ПРОСТОТИИ!

    • Та това с 360-те градуса означава ИЗХОДНА позиция!!! Всеки, който има елементарни знания по математика е наясно. Противоположната е 180 градуса. Не пишете глупости, моля!!!

  2. БРАВО НА ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ- НАШИЯ РАДЕВ каза:

    ВАСИЛЬЧО- АКО НЕ СЕГА , ТО ДРУГИЯ ПЪТ ,БЕ ДОРОГОЙ THIRD SEX – dont rush,не се възбуждай , ,важното е ,че идеята за провала и капута на ЕС е материализирана във пространството- вече ОВЕРТОН ПРОЗОРЕЦА поема нещата – американско-ционския експеримент от 1920г за контрол на големия ЕВРО-ПАЗАР , ,със колонии от консуматори и недоразвити дебили във правителствата е разкрит- и ние ,бедните от ИСТ. ЕВРОПА , И НАШИТЕ ДЕЦА ОСОБЕННО ,ГО ПОЧУВСТВАХМЕ НА ГЪРБА СИ – ОСОБЕНО ГЛАДНИТЕ СТАРИ ХОРА- КОИТО ТРУПАХА „МЕДА“ ЗА ЕВРЕЙСКИТЕ ТРАНСКОРПОРЕЙШЪНС- ОГЛЕДАЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА Б-я , от 27 години те се разпореждат като избягали от цирка маймуни със богатствата на родината-БОКОВ СЪС МЕЗЕТО , БОКО АМФЕТАМЯНА,БОС НА ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ НА ДЪРЖАВНИ ПОРЪЧКИ , И ТЪП ЗАДНИК, ,, , И ОЩЕ , , ,

  3. БЪЛГАРСКИТЕ пишман- ПОЛИТИЦИ ОБИЧАТ ПАРИЧНИТЕ ЕВРО-ПОТОЦИ каза:

    1000 АМЕРИКАНСКИ ТАНКА ГИ ПРЕКАРАХА ПРЕЗ ЦЯЛА ЕВРОПА ДО РУСКАТА ГРАНИЦА , ЗАЩО? – ХАЗАРСКИЯ ПЕДАЛ СТАНИПИШЕВ УРЕДИ МАЙКА СИ ЗА ПРОФЕСОР ПО ИСТОРИЯ ВЪВ БАН, А ТЯ ,ЕВРЕЙСКАТА КУКУМЯФКА ,НЕ МОЖЕШЕ ПРАВИЛНО ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ ! ЗАЩО?? Където се изакаш във държавно учреждение , , все на еврейска картуна ще падне говн-то !
    А шибаните педали от ГЕРБ и Каракачанското куче-ВОЕНЕН МИНИСТЪР реват – „РУСИЯ ЛОША “ – КАТО ВДОВИЦА ЗА УЙ , ЗАЩО?? ПО-ИЗДУПЕН ПАРЛАМЕНТ ОТ НАШИЯ ,В София ,със по-тъпи депутати няма на света -бас давам ! Не струват пукнат мангър – МЪРШОЯДИ!
    Накрая,1 генерал , президента Радев ,трябва да им бърше задниците- да ходят в ИСРАЕЛСКОТО ПУСОЛСТВО ДА СЕ ПОДМИВАТ ,КАКТО ЛЮТВИТО – турския Паисий -МЕСТАН ага , се кри при османлиите в СОФИЯ!

  4. червената краста на ЦИОНСКАТА ЗАРАЗА каза:

    чакаме да се родят похитителите на банкови сметки на бълг.пишман политици от ЮРУШ-ПАРТИЯТА ГЕРП- – МЕТАСТАЗА НА БКП- ГИНЕРАЛИТО СЪС БЕЛИТЕ ГУШКИ ОТ ДС !
    Оправиха си децата и унуците , , , а ние с гайдите узаконяваме техните кражби и престъпления със гласуване !
    Другари-агенти от ЧЕРВЕНАТА ЕВРЕЙСКА ПАРТИЯ , СЛЕД пух-ПУХИТИТИЛИТЕ , КОЯ СЕРИЯ СЛЕДВА ,ДА ВИ ШИБАМ В УСТИТЕ ?
    БОЙКО , , КРАДЕЦ НА ЩАСТИЕ , , ,КОЙ УБИ МИШО БИРАТА БЕ , ОТВОРЕНГЯС ?

  5. БУДАЛАТА БОЙКО ,ЛИЗАЧА НА АМЕРИКАНСКИ СПАРЕНИ ТОПКИ ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА ЦРУ-то в СОФИЯ ! каза:

    ей ,тялопазител -АГЕНТ БУДА , , как е мутра на хрецки ? – МИНИСТЪР бе ,серсем! – иди се хвърли под влака за МЕЗДРА , нещастник с лайняна уста !

  6. АНТИНАРОДНАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ 9 ГОДИНИ РАБОТИ СРЕЩУ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ СЕГА ОБЯВЯВА ВОЙНА НА БРАТСКА РУСИЯ В ТАЗИ ВОЙНА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЯМА ДА УЧАСТВА ЩЕ СЕ БИЯТ БОИКО КАКА МУ ДЪЩЕРЯ МУ ВНУКА МУ ЦВЪКО С ХАРЕМА СИ КАРАКАЧАНСКОТО КУЧЕ БАЛЕРИ СИМЕОНОФ А БОЛЕН ЖЕЛЕЗНИЯ ЩЕ СЕ СКРИЕ И КОГАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ ХРАСТИТЕ ЩЕ ВИДИ ВИСОКО В НЕБЕТО ПРАВИТЕЛСТВЕННИЯ САМОЛЕТ ПРЕПУСКА КЪМ ЩАТИТЕ СТОИ ! КУДА ИДЙОШ

  7. С ТОЗИ ДОКЛАД ЧЕ РУСИЯ Е ОСНОВНАТА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ УПРАВЛЯВАЩАТА АНТИНАРОДНА МАФИОТСКА ГРУПИРОВКА ГЕРБ ПОСЕГНА НА НАИ СВЯТОТО НИ ОБИЧТА И ПРИЗНАТЕЛНОСТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КЪМ БРАТСКА ЕУСИЯ ПОСЛЕДНАТА И ЕДИНСТВЕННА НАША НАДЕЖДА СЛЕД ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА ОСТАНАТ ВЪВ УПРАВЛЯВАЩАТА ВЛАСТ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ПРЕДАТЕЛИ БОРИСОВ МАФИОТА ЦВЪКО ИНТРИГАНТА ФАЛШИФИКАТОРА КАРАКАЧАНСКОТО КУЧЕ БУХЕНВАЛСКИЯ НАЦИСТ ВОЛЕН МИЖИТЪРКАТА БОКЛУЦИ НЕ ВИ ИСКАМЕ ЩЕ НАПРАВИМ НАИ ГОЛЕМИТЕ ПРОТЕСТИ СРЕЩУ ВАС ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ЗА ДА НИ ЧУЕ СВЕТА ПЛАТЕНИТЕ ВИ МЕДИИ УКРИВАТ ВСИЧКИ НАРОДНИ РЕАКЦИИ СРЕЩУ ВАС ЩЕ ВИ СПРЕТНЕМ ГОЛЯМ РЕЗИЛ ПО УМЕСТНО Е ДА СЕ МАХНЕТЕ ДО ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И С БРАТУШКИТЕ В ЕВРАЗИЯ ДА ЖИВЕЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И БРАТСКА РУСИЯ

  8. ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ СЛЕД ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ МАФИЯ ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ БОКЛУЦИ ВИЕ УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАМЕ ДА НИ УРРАВЛЯВАТЕ ДО 7 НОЕМВРИ ДА СТЕ ИЗЧЕЗНАЛИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ СЕГА

  9. А бе тоя Иво нещо не е учил геометрия, май? Щял да променя посоката на 360 градуса????? Демек в същата посока! (:

    • Може и да е забравил геометрията, няма лошо, но нека да не предава като цитат неща, които Президентът ни не е казал. Цитатите се предават дума по дума, точно! Това е лоша услуга за Румен Радев, а ние не искаме това!

  10. ГЕРБ(ГРОБ)! Българският народ не е психоболен, който иска да се самоубие.Не искаме ГРОБ, а достоен Живот и за старата , и за младата генерация. Затова- стъпка номер1: не само сваляне, а унищожение на престъпните управители на България.

  11. СИЛВИЯ МНОГО СИ ПРАВА ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ НАРОДЕН СЪД И ДА ГИ ИЗБЕСИМ СРЕЩУ ПАРЛАМЕНТА 9 ГОДИНИ РАБОТЯТ САМО СРЕЩУ НАРОДА СМЪРТ ЗА АНТИНАРОДНАТА МАФИОТСКА ГРУПИРОВКА ГЕРБ ИЗБОРИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И С БРАТСКА РУСИЯ КЪМ ЕВРАЗИЯ ТОЗИ Е НАИ ВЯРНИЯ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ

  12. ЕС И НАТО СА ПОЛИТИЧЕСКИ СЪЮЗИ ПЛАНЪТ РАНЪТ ЦЕЛТА ИМ Е ДА НИ УНИЩОЖАТ МАФИОТА БОИКО НИ ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ

  13. ПИШИ ИВО ПИШИ ВСЕКИ ДЕН ОТВОРИ ОЧИТЕ НА НАРОДА БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПРЕКРАСНАТА ПУБЛИКАЦИЯ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ СЛЕДВАЩАТА

  14. БОКО-ФИФАДЖИЯ ,УЧИТЕЛЬ ПО ХИЧКУЛТУРА УЧИ ОРАНТУТАНИТЕ каза:

    На БОКО АСФАЛТОВ АМФЕТАМЯНОВ мястото му е във ЗООЛОГИЧЕСКАТА ЖАРДЕН ВЪВ СОФИЯ !
    ДА УЧИ БАБУИНИТЕ НА ТЕНИС И ФАТКИ ОТ ВИФ !
    ПРАВИМ СИ МАЙТАП СЪС НАЙ-БОГАТИЯ КАРТЕЛЕН МАФИОТ НА БЪЛГАРИЯ , , КОЙТО ОТ СТРАХ ЗА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ , не смее да пръдне без разрешение на АМЕРИК. ЦЕНТРАЛА НА ЦРУ-то В СОФИЯ , колония БУЛГАРИСТАН !
    И тоя шибек от Банкя ни е министър !

  15. БРАТУШКИ РАДВАМЕ СЕ НА ВАШИТЕ УСПЕХИ ВИНАГИ СМЕ С ВАС ГОСПОД ВИНАГИ ДА ВИ ПАЗИ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

  16. Според журналиста Пол Джонсън- „ГЕРОИТЕ“-Дьо Гол въобще не харесва ЕС да започне като „Обединение за въглища и стомана.За него Европа е Европа на Данте, Гьоте и Шатобриян.Ж Автора добавя: „И на Шекспир, нали така генерале“. Дьо Гол Повдигнал рамене и без ентусиазъм:“Защо не !? И на.Шейкспир“.По нататък Той прогнозира никакво бъдеще на „монетарния“ съюз.Не християнска Европа е обречена на гибел, както и на Франция. Прочетете поне тази глава от „ГЕРОИТЕ“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *