Пред Тъкър Карлсън полк. Макгрегър предупреди САЩ какво ги чака, ако ударят Иран (С ВИДЕО)

Бившият съветник на Пентагона по времето на Доналд Тръмп, полковникът от американската армия Дъглас Макгрегър в интервю за Тъкър Карлсън предупреди, че ако САЩ изпълнят заканите си от последните дни и ударят инфраструктурата на Иран, това ще има много тежки последствия за тях.

Тъкър Карлсън: Какво би се случило със САЩ, ако последваме съвета на сенатор Греъм и започнем да бомбардираме критичната инфраструктура на Иран?

Дъглас Макгрегър: Всичките ни бази в Ирак и Сирия, където за съжаление все още имаме над хиляда американски войници – всички те ще се превърнат в мишени. И този път те със сигурност ще бъдат ударени. Едва ли някой войник в тях ще оцелее.

Ако нанесем удар срещу Иран, очаквам проблеми и тук, в САЩ, заради отворената граница. „Хизбула“ има огромно присъствие в Мексико. Несъмнено много агенти на Хизбула има и в САЩ. Можем да си представим само малка част от проблемите, които ще ни причинят.

Ракетните и космическите програми на Иран са много напреднали. Те са много напреднали в кибернетиката, имат там страхотни иновации в областта на кибервойната. Всичко това ще бъде хвърлено срещу нас. Но по-важното е да накараме американците да осъзнаят: ако нападнем Иран въз основа на предполагаемата готовност на Хизбула да нападне Израел в случай на нахлуване на евреите в Газа, ще се окажем във война с Русия.

Русия няма да седи тихо в ъгъла и да гледа как американските военновъздушни и военноморски сили в региона унищожават Иран. А след като Русия се намеси, конфликтът ще се превърне в нещо повече от локален. Може би дори по-сериозен от регионална война. Аз не мога да разбера онези в Белия дом мислят ли изобщо с главите си?

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *