Преди минути: Сидеров и Симеонов СЕ ХВАНАХА ЗА ГУШИТЕ! Патриотите се Разпадат! Виж Тук:

Понякога само една дискотека може да обърне тихо тракащата каруца на властта.

Дали нарочно, дали случайно това лято Волен Сидеров и Валери Симеонов се оказаха на едно и също място на морето. И докато Симеонов се засили да затваря дискотеките… и то само едни определени дискотеки… Волен се втурна да кърши снага на маанета по фолкаджийските кръчми, за да се прави на безгрижен младеж.

Докато вицето се вихреше с наказателната си акция, нарочно или не, Сидеров пусна снимка как тресе снага по дансинга и друг фотос, на който е прегърнал фолкаджията Константин.

Тези „подвизи“ не се вършат денем, а късно след полунощ! Което обяснява светналия поглед на атакиста и пиянския неглиже перчем на Коцето.

Нека се забавлява Волен. Текат последните му дни като ерген, защото на 11 септември той ще се ожени за любимата си Деница, като й се врече в доживотна вярност. Може пък това да му е било ергенското парти – кой да ти каже.

Слуховете обаче носят друго: Бившите съученици в Ямболската гимназия, бивши кумове, бивши приятели, бивши врагове, а сега, заради общия си интерес – коалиционни партньори, никак не се обичат. А Сидеров никак не одобрява самоуправството и изхвърлянията на Симеонов, особено откакто последния пипна реална власт…

Сидеров не показва омразата си към бившия гласно, но го показа. Неслучайно точно сред показната пиар акция на вицето Симеонов, Волен си пусна снимка от известна чалготека с още по-известен фолк-певец.  При положение, че е всеизвестно, че интелектуалецът Сидеров ненавижда тази музика, а си пада по по-изтънчените ритми.

Всъщност така атакист № 1 даде знак на всичките си избиратели, че не е съгласен с политиката на партньора си, но все още трябва да мълчи. Понякога един фотос е доста по-красноречив от цяло интервю.

Запознати със задкулисните битки твърдят, че в редиците на Патриотите отдавна има разкол. Нито Каракачанов, нито Сидеров подкрепиха дори с една дума бабаитското поведение на партньора си Симеонов в Слънчев бряг, перченето му и раздаването на правосъдие. Те се дистанцираха с мълчанието си и така показаха, че не играят в един отбор, а отдавна са на различни позиции.

През есента на Борисов ще му се наложи да прави промени в правителството, ако иска да оцелее.  Между Каракачанов и Сидеров отдавна има договорка да кротуват и да останат във властта, за да подкрепят Борисов и да гарантират собственото си безпроблемно политическо бъдеще. Те даже са разговаряли с Бащицата. А бушонът, който ще гръмне се нарича Валери Симеонов.

На него жокер не му трябва, той без това си се дъни на всяка крачка.

Това го потвърди и Димитър Байрактаров, който пръв напусна кораба на НФСБ под предлог, че партията е фалшива, лидерът й – също. А Симеонов е предал избирателите си.

Депутати от Националния фронт за спасение на България също се готвят да се прегрупират. Така Борисов хем ще стане герой в очите на слепите си заблудени фенове и ще ги отърве от омразния Симеонов, който се оказа, че имал и два апартамента в Слънчев бряг… Хем Борисов ще пусне от врата си воденичния камък и самозван патриот, който вече прекалено много му пречи, защото около него лъснаха сума ти далавери.

Така че, очаквайте съвсем скоро телевизия СКАТ да стане опозиционна.

Дали обаче отстраняването на Симеонов ще помогне на Борисов да се закрепи още няколко месеца във властта, политолозите не се наемат да кажат. Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Обединени патриоти???? По-скоро обединени идиоти.
    Който ги е видял като патриоти–е късоглед, а който им е повярвал–е заблуден и невеж /не неграмотен/.
    Нито визията им, ни осанката им, а най-вече поведението им не отговарят на определението с което
    умело спекулират–патриоти. Бих им поставила един въпрос–да обяснят какво съдържа в себе си този израз. Единия има май писани книги,но това, не означава,че знае всичко за всички,включително и за себе си, другия се премята доста из партийните пространства, до като си намери каруца, на която да се качи, а третия, е хитряга от класа.Патриот книги не пише, той пише история. Патриот не ходи от клон на клон, а ходи здраво по земята. Патриот, не търси за себе изгода–патриот служи на народа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *