От последните минути: Борисов взема главата на Ангелкова: Истината само тук:

Министърът на туризма Николина Ангелкова съвсем скоро може да остане безработна.

Напечена от якото слънце по плажовете, тя не съгласува с Вожда поредната си телевизионна изява и се огелпи като пате в кълчища.  И призна:

„Проверките по Черноморието би трябвало  трябва да  стават по начини, които не пречат на имиджа на родния туризъм. Аз не знаех, че господин Симеонов ще прави акции и ще отнема апаратура пред очите на посетителите на дискотеките. Проверките по морето изобщо не бяха координирани.

Ама кой да ги координира, Николинке? Някоя сила свисше или на заседанията на МС не знаете за какво си говорите?

Още по-зле. Самонадеяната и самоотвержена дама, която не спря да търчи по плажовете и да брои спасителите и чадърите, каза пред цяла България, че Симеонов изобщо не й се бил обадил и провел акциите си самосиндикално. След което на въпроса има ли изобщо диалог и съгласуваност в това правителство бодро отговори: Ама разбира се, ние всички работим в пълен синхрон и диалог.

Мда…А ние трябва да сме пълни шизофреници, за да повярваме в приказките. Хем работят в синхрон, хем единият не знае какво прави другият. Или може би шизофренията е някъде другаде?

За капак бе включен и Каракачанов, който насила бе принуден да заеме позиция. Той пък, вместо да брои липсващите самолети и смешната ни армия, смотолеви, че нямал идея какво ставало по морето, ама подкрепял коалиционния си партньор. А журналистите изопачавали истината и давали думата само на хотелиерите и ресторантьорите.

Явно пък Каракачанов и телевизия не е гледал, защото по нея назидателно се изказваше точно партньорът му и даже в отговор на заплахата за протести се изцепи: „Да внимават протестиращите, защото в петък и събота вечер съм свободен и пак може да мина през курорта!“ Език, който отива на уличен бабаит но не и на вицепремиер.

Така за нула време лъсна истината, че координацията в кабинета е нулева, че един брои чадъри и туристи, друг зад гърба му се прави на Рамбо, нищо, че туризмът не му е ресор, а трети защитава партньора си просто ей така, партийно, защото пък идея си няма какво става в държавата.

А за капак Бай ХХХ каза единствено, че законите трябва да се спазват.

ВИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ?

Трима министри и един премиер говорят различни неща в едно и също време и се кълнат, че има диалог и всичко е в синхрон и под контрол.

Кой в случая ще си отиде, за да се замаже колосалния гаф със соловите акции и очевадната липса на диалогичност? Защото все някой бушон трябва да изгърми.

В началото залагахме на Симеонов, но сега по-скоро на Ангелкова.  Защото тя издаде тайната, че в Министерския съвет се говорят общи приказки, а истинските решения се взимат на четири очи.

Няма как вицето да си е позволил подобна показна акция, без Човекът под магнолията да знае.

Ама Ангелкова не знаела…

Неин проблем.

Кандидати за министри много.

Борисов ще спре на някоя бензиностанция и ще си намери.

А който си отваря много устата, ще му намерят цаката.

Само е интересно как. Като Ангелкова няма нито един гаф в работата си.

Впрочем няма защо да се чудим. Борисов знае как…

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *