Преди минути: ВОЙНАТА В ДОНБАС ИЗБУХНА С ПЪЛНА СИЛА! Военна сводка от 20.12.2017 г. (С ВИДЕО)

Военна сводка от Донбас на 20 декември 2017 година от българския военен кореспондент там Цветомир Гетов:

За изминалото денонощие Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) нарушиха мирния договор на Минските споразумения 41 пъти. Украинските ВСУ обстреляха над 20 населени района на Донецката народна република, срещу които използваха реактивни системи за залпов огън, артилерия, миномети, различни калибри гранатомети и стрелково оръжие.

В донецкия гр. Горловка оперативно бе възстановено топлозахранването, което беше повредено на 18 и 19 декември в резултат на обстрелите на ВСУ.

На днешния ден в републиката подават топлина над 1134 котелни, които снабдяват с отопление 12 234 жилищни, социални и обществени обекти, като училища, детски градини и болници.

Припомняме, че на 18 и 19 декември 2017 година Въоръжените сили на Украйна подложиха на масиран обстрел Донецката народна република.

Тази оперативна информация за обстановката в Донбас на 20 декември 2017 година ни предостави военният кореспондент на YouTube-канала „Donbass News“ Цветомир Гетов (ВИЖ ВИДЕОТО ПОД СТАТИЯТА). Единствено и само в сайта Skandalno.net можете да се информирате ежедневно за развитието на военните събития в Донбас по дни и часове. Очаквайте следващи наши включвания и публикации. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. За съжаление, целта на така наречените „Билдерберги“, да се намали населението на земята, чрез локални войни, или болести се сбъдва.

  2. За съжаление, ние гледаме на тези събития безсърдечно, безчувствено – като хладнокръвни регистратори. Когато управляващите говорят от името на народа и в името на народа ни вкарват в алианса от агресори и убийци, аз определено не съм съгласен. А ВИЕ? Трябва да им креснем най- после, че идва краят на техните лъжи, грабежи и на унищожителната за България политика. Трябва да покажем човешко, достойно лице.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *