От последните минути: УКРАЙНА НАХЛУВА В ДОНБАС! Край на Минските споразумения! Виж ВИДЕОТО:

Напрежението в Донбас ескалира с всяка изминала минута! До часове Украинската армия ще нахлуе в Донбас! Ето какво се случва в момента и каква е причината! Виж видеото по-долу:

Руската федерация обяви, че извежда своята група офицери от съвместния център за контрол и координация в Украйна заради некоректното и безпардонно отношение на украинските въоръжени сили (ВСУ) към умиротворителите от Руската федерация (РФ). Украинските власти всячески възпрепятстват руснаците да изпълняват своите служебни задължения и им създават нечовешки условия на труд.

Украйна не предостави на представителите на РФ от координационния център транспорт, както и безопасен коридор, което бяха длъжни да направят според двустранната договорка. Впоследствие руските офицери бяха принудени със свои сили да пресекат разграничителната линия между Украйна и Донецката народна република (ДНР).

Украинските медии допълнително изострят и нагнетяват обстановката, като съобщават за масирани настъпления от страна на опълчението на двете самопровъзгласили се републики ДНР и ЛНР, което не отговаря на истината.

През последното денонощие зачестиха масови обстрели от страна на украинската армия. В нощта на 18 срещу 19 декември на масиран артилерийски обстрел от страна на киевската хунта бяха подложени градовете Горловка, Докучаевск, Донецк, Луганск, Стаханов.

Във връзка с взривоопасните събития, които се разиграха вчера, на 18 декември 2017 година, искам да ви уведомя за последствията, които бихме могли да очакваме в близките дни, а именно: Прекратяване на Минските мирни споразумения от страна на Украйна, след което Въоръжените сили на Украйна ще нахлуят в Донбас, за да превземат размирните Донецк и Луганск.

Българинът Цветомир Гетов с колегата си Рамзес

Вижте подробности в изявленията на Началник щаба на донецкия батальон със специално предназначение „Патриот“ с позивна „Рамзес“ и българския военен кореспондент на YouTube-канала „Donbass News“ Цветомир Гетов.

ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. СТРАННО, НО РУСКИТЕ МЕДИИ НЕ СЪОБЩАВАТ И НЕ ПОТВЪРЖДАВАТ ВАШИТЕ ТВЪРДЕНИЯ, ЧЕ УКРАЙНА ДО ЧАСОВЕ ЩЕ НАХЛУЕ ИЛИ Е НАВЛЯЗЛА В ДОНБАС. НЕ СЕ ПОЗОВАВАЙТЕ САМО НА ВАШИЯ ИЗТОЧНИК И НЕ ПРАВЕТЕ ПРИБЪРЗАНИ ИЗВОДИ. ВЯРНО Е ,ЧЕ РУСКИТЕ ВОЕННИТЕ НАБЛЮДАТЕЛИ СА НАПУСНАЛИ И СА ПРЕКРАТИЛИ МИСИЯТА СИ.НО ОТ ТОВА НЕ СЛЕДВАТ НЕПРЕМЕННО ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ. ТОВА СА САМО ВАШИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ. НЕ ВСЯВАЙТЕ ПАНИКА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *