„Правилните“ медии разгадаха „Хаванския синдром“: Путин трови западни дипломати с микровълново оръжие от чипове на перални и помпи за кърма

Автор: Владислав Наков, Фейсбук

Сякаш вчера беше 2022 г. и 2023 г., когато според самопровъзгласилите се за единствени и неприкосновени носители на абсолютната истина: Club Z, Mediapool, Faktor, Deutsche Welle, Actualno, Dnevnik и други, Русия или вече беше загубила войната или до няколко дни щеше да я загуби със своята „разбита армия“, „войници, които воюват с лопати“, „с танковете от Втората световна война“, „с икономика в реанимация“, „с индустрия на парчета и пълна липса на полупроводници“, което принуждаваше армията на Путин да „краде чипове от перални машини, хладилници и дори от електрически помпи за кърма“. Цитатите са от гореспоменатите медии.

Дойде обаче 2024 г. и внезапно същите „медии“ започнаха да ни информират, че Украйна, след две години на триумф, е загубила войната, а Русия, след две години на поражения, я е спечелила. Нейната икономика от кома, вече расте с близо 4% на година, докато немската изпадна в рецесия. Руската военна индустрия, рециклирайки хладилници, перални и помпи за кърма вече изстрелва „хиперзвукови ракети, които са толкова бързи, че поразяват целите си преди украинските сирените за тревога да се включат“. Списвачите от същите медии ни информираха, че Русия, от чиповете от помпите за кърма вече е преминала към разполагане на свое ядрено оръжие в космоса и че Путин с „разбитата си армия, снаряжена основно с лопати и чиповете от перални, се готви да нападне и превземе цяла Европа“.

Но това е нищо на фона на последните фундаментални разкрития на (Club Z) „Инсайдър“: Хавански синдром? Не, Русия трови дипломати по целия свят, (Mediapool) „Хаванският синдром“ е разгадан: Руското ГРУ осакатява американски дипломати със секретни оръжия“, (Faktor) „Инсайдър: Руското ГРУ стои зад атаките срещу американски служители с „хавански синдром“,  (Deutsche Welle) „Разследване: руски агенти стоят зад нападенията с микровълни“, (Actualno) „Разследване: Как Русия използва акустично оръжие – микровълни, които те изпращат в пенсия по болест“, които току-що разгадаха мистерията на „Хаванския синдром“: новият кошмар, с който Кремъл тероризира американски и канадски дипломати, агенти и служители, които от 2016 г. насам изпитват „пристъпи на гадене, главоболие, проблеми с равновесието, оглушително звънене в ушите, продължително безсъние, увреждане на паметта, слуха и когнитивните способности“.

Какво общо има Путин с това?

Блажена наивност. Официално причините за странната болест са забулени в мистерия, но зад нея може да стои усъвършенствано микровълново оръжие от съветско време, което сега се използва от руските военни шпиони от поделение 29155, известно по целия свят. Истински „убийци“, които обаче вместо да убиват враговете си, се задоволяват само да ги зашеметят. Някои „жертви“ съобщили за сърбеж и диария, но моята лична версия е, че всички те имат непоносимост към лактоза… заради чиповете от помпите за кърма.

Автор: Владислав Наков, Фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Крадецът вика „Дръжте крадеца!“. В безкрайно количество лаборатории по цял свят „учени“ изпробват какви ли не зверотии, чиято функция е да убиват, подчиняват, разболяват. Общото е, че са финансирани от едни и същи „филантропи“ с едни и същи долари.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *