Арестуваха Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова! (С ВИДЕО)

Мащабна акция на „Главна Дирекция „Национална полиция“ тече в страната по 120 разследвания на Европейската прокуратура, свързани със злоупотреби с евросредства. От централата на ГЕРБ потвърдиха пред БНТ, че първите арестувани са – Бойко Борисов, Менда Стоянова, Владислав Горанов и бившата пиарка на партията Севдалина Арнаудова.

Очаква се в следващите часове още функционери на партията да се озоват в ареста.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е отведен от дома си в Банкя в Главна дирекция „Национална полиция“ на МВР, където е задържан за 24 часа.

ПОЛИЦИЯТА ИЗВЕДЕ АРЕСТУВАНИЯ БОРИСОВ ОТ ДОМА МУ В БАНКЯ С ЦИВИЛНА КОЛА

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/DG5rqV48zWk

В момента тече мащабна акция в цялата страна, която е съвместна с европейската прокуратура.

Полиция е влязла и в домовете на още доста от висшите кадри на бившите управляващи, както и на много представители на едрия бизнес. Обяснението, което дават полицаите е „проверка по неотложност“.

Проверяват се 120 преписки, каза източник от кабинета.

Министър- председателят Кирил Петков коментира в социалните мрежи акцията за случващото се по следния начин: „Няма никой над закона“.

Коментар във Фейсбук написа и Васил Божков от Дубай:

„2 години Гешев правеше всичко възможно да отърве съратниците си, след като дадох неоспорими доказателства за най-големият рекет в историята на България .
След сигнала ми и показанията ми пред европейската прокуратура от последния месец, днес най-накрая арестуваха Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова. Истината винаги излиза наяве“.

Честито на всички честни българи! От екипа на Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

След 12 години неравна борба със жертви с банкянския боклук Бойко Борисов и мафиотската му групировка ГЕРБ, тази вечер екипът на Skandalno.net изпитва истинско щастие, въпреки контекста в който този арест се случва. А контекстът е ужасяващ – изправени сме пред угрозата да бъдем въвлечени във война с братския ни руски народ и да бъдем унищожени. Затова нека се порадваме поне тази вечер! Този мръсник сътвори невероятни престъпления срещу България, за които най-добре да не си спомняте, но това нищожество отрови и деградира с простащината и подлостта си държавицата ни и нейния народ! Затова този арест е утеха, макар и малка, пред угрозата от ядрен апокалипсис!

Пею Благов – главен редактор на Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Точно навреме!
    Отвличане на вниманието на народа, започващ да озверява от новини за война, цените на олио, петрол и инфлацията.

  2. АКО ГИ ПУСНАТ ТЕ ЩЕ ИЗБЯГАТ С НАКРАДЕНОТО ПО ЕКЗОТИЧНИ ОСТРОВИ АКО ГИ ПУСНАТ ЗНАЧИ ЧЕ СА С ТЯХ ЩЕ ПОЖИВЕЕМ ЩЕ ВИДИМ

  3. Вдигат пушилка за да отвлекат вниманието на хората от това, че ще ни въвлекат във война с Русия. А точно Кирил Петков да пише, че никой не е над закона е цинично. Човек, който е подал декларация с невярно съдържание и е станал незаконно министър, а след това,вместо да си понесе последствията заедно с Радев, го правят и министър-председател, такъв човек да ми говори,че никой не е над закона, е върховна наглост.

  4. Независимо че това доста прилича на акция за отвличане на вниманието, предлагам тези 24 часа за които са задържани тези престъпници да бъдат пълноценно използвани за да бъде друснат в присъствието на Менда един як бой на Владиславчо. После запис от „убеждаването“ да бъде показван и на останалите герб-главатари. Да не се забравят и Дянков и Цветанов. Бедна ми е фантазията да си представя колко информация ще изтече от цялата пасмина.

  5. БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦО ПОМНИШ ЛИ В ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ ГАВРАТА С НЕВИННАТА ИВАНЧЕВА 2020ГАВРАТА С ВОЛЕН ПО ВЕЛИКДЕН ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НАРОДЕН ПРЕДАТЕЛ КРАДЕЦ ЗА ВСИЧКО ИМА ВИДОВДЕН А ТВОИТЕ ГРЕХОВЕ СА МНОГО ЕДИН ЖИВОТ НЕ Е ДОСТАТЪЧЕН ДА ГИ ИЗПЛАТИШ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *