Поли Генова се изпотроши в „И аз го мога“, Петко Димитров избяга

Поли никиПоп певицата  Поли Генова осъмнала в болница с изкълчен крак след като премина последното си предизвикателство в  доста опасното предаване „И аз го мога”.

Докато репетирали хип-хоп танца си с Ники Мартинов, който беше представен като боксова битка, сървайвърът  така се увлякъл в движенията, че я спънал и левият й глезен  буквално опрял в земята. „Пристигна  лекар да я прегледа  и й предписа обезболяващи. Кракът й стоя в торбичка с лед няколко часа и участието на Поли в последния епизод беше под въпрос, но й дадоха много силно обезболяващо и тя смело  излезе на сцената и успя да изтанцува хип хопа. На следващия ден я заведоха  в болница за снимка. Изкълчването е много сериозно, но тя е герой, даже прескочи до  Австрия за записи и пак се върна”, казаха  от екипа на продукцията.

От началото на циркаджийското състезание  Генова има дузина синини и едно разтегнато сухожилие плюс изкълчването. Безспорната фаворитка Яна Маринова е от главата до петите в обезболяващи лепенки, а кракът й е превързан.

Победителят в „Сървайвър” Ники Мартинов, който още е читав,  ще замества Петко Димитров  за втора поредна седмица. Клубният бос се оттегли заради сериозна контузия на крака, докато демонстрираше  таекуондо,  но се оказа, че е съчетал „лечението” си с десетдневна екскурзия в Китай за разтуха.

До края на формата едва ли ще остане участник без травма, тъй като номерата са много трудни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *