Бивше гадже плаши Поли Генова с голи снимки

0
poli-genova-shte-se-prevyrne-v-princesa-v-aladin-67903Бившето гадже на певицата Поли Генова – Вернер Москов, който безцеремонно я заряза по време на участието ѝ в „Музикална академия“, я заплашвал  с публикация на голи снимки.
Вернер бил много изнервен, че се говори толкова много за раздялата им и категорично забранил на Поли да коментира бившите им отношенията  в медиите и пред приятелки, които могат нещо да се изтърват. Дори й казал да не споменава повече името му пред журналисти. Ако тя продължава да рови, да мърмори и да го излага, той щял да отвърне на удара, като  пусне нейни еротични снимки, измъкнати от личния архив на компютъра й. Ще те направя за смях, дълго няма да затихне скандалът, заканил се той.
Наистина така  и не стана ясна причината за скъсването им, а Поли упорито мълчи. Обикновено отговаря – прибрах се, а него го нямаше, беше си събрал багажа и даже не ми беше остаил бележка. Певицата дори избяга за малко в чужбина, за да се отърве от неудобните въпроси.  Когато се върна, продължи със старата версия, че той просто си заминал.
Тогава журналисти и фенове се запитаха как така тя не му е звъннала поне по телефона да попита защо, или пък той на нея да й обясни. Сега вече се оказа, че разговори е имало и то не един. Двамата са изяснили отношенията си и от страна на Вернер е последвара заплаха, която Поли е приела съвсем насериозно. Тя не искала по никакъв начин нейни любителски разголени снимки да се появат в нета. А как ги е взел Вернер и честно ли е било това, тя не коментира.
Нейни приятелки разказват, че все още като повдигнат въпрос за него или я питат нещо, тя винаги отклонявала разговора в друга посока. А какво се е случило между двамата никога няма да разберем.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TwH2VU7Vqss

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *