Позор! Николета псува журналистка от БНТ, нарича я „боклук“

Николета джукиНиколета Лозанова нарече „боклук“ този път не кого да е, а водеща от БНТ.//

Явно Лозанова е обхваната от параноя и сериозно се притеснява, че папараци я дебнат отвсякъде и всякакви „миндили“ искат да я снимат и да я пуснат в мрежата.  За доста медицинското й състояние написа в профила си във Фейсбук тв водещата от БНТ Мартина Шопова, която беше и редактор на „Сървайвър“,

Недоразумението станало по обяд в мол-а.  Мартина ровела из детските дрешки в един от магазините, но дължала телефона си в ръка, защото непрекъснато някой й звънял.  Както избирах,  изведнъж нещо дребно, цикламено, наклепано с вечерен грим и едновременно облечено със спортни дрешки, залято от главата до петите с парфюм по начин, който веднага издава класата, или изобщо  не ти оставя надежда за каквато и да било такава, ми налетя с истеричен крясъци: „Защо се криеш и ме снимаш, бе, боклук?“

Точно така срещнах НиЛо-то. Направо извънземно преживяване. Нещо ми подсказва, че то, цикламеното, ще помни тази наша среща по-дълго от мен. Снимки, нямам, нито съм правила, нито даже я познавах коя е  – написа във фейсбук водещата.

Е, сега вече я зная. Това не ме обогати по никакъв начин, но да ти крещят в мол-а боклук е доста стресиращо преживяване.

Явно Николета вече е минала границата. След като изпрати папараци по петите на Валери, сега смята, че той ще й отвърне със същото. Параноята наистина е яка, но не по-малко „яко“ е възпитанието. Един културен човек няма да скочи върху непознат с крясъци и обиди. Но кой пък е казал, че Лозанова изобщо има някакво възпитание?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. То се вижда от километри кой е боклукът в случая. А и не само в случая, тва дребното се е взело за много сериозно и не спира да се излага. Поздрави за журналистката!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *