Позор! БНТ Опръска „Трети Март“ с Русофобска Жлъч! Ето как Националната телевизия се ИЗГАВРИ със Загиналите Руски Войни!

Навръх  3 март БНТ строши нагломера! От години Националната телевизия изпълнява ролята на пропагандна бухалка на управляващите от ГЕРБ и западните им господари.

Но вчера, навръх Националния ни празник, тв. слугите от БНТ се опозориха тотално с преднамерената си русофобия.

Вместо да излъчат историческия съвместен молебен на българския патриарх Неофит и руския патриарх Кирил от връх Шипка, по БНТ коментираха… Брест- Литовския мирен договор от 1918 г.

И тук е редно да запитаме: Какво общо има с Освобождението на България един пораженчески за Русия, но временен мирен договор от… Първата световна война, който на всичко отгоре е бил актуален само три месеца? След който договор Русия печели войната. Отговорът е: Нищо общо! Но целта на избраната от БНТ тема беше, разбира се, да унизи Русия. И да я противопостави на България, която подписва същия тоя Брест-Литовски договор като победителка. Макар и само за три месеца. И всичко това БНТ излъчва в деня на Освобождението ни, когато благодарният български народ издига руските си освободители от робството на пиедестал.

Но коментарите на платените журналистически БНТ-подлоги в ефир варираха от: Какъв срам бил този договор за руснаците и каква „позорна капитулация“… Каква бляскава победа за България бил договорът и как с него сме натрили носа на руснаците… до това колко земи изгубила „унизената“ Русия. (земи, които само 3 месеца по-късно тя си връща-б.а.). И върха на безумието: Сразената след ПСВ България извадила голям късмет, че болшевиките не предявили допълнителни териториални претенции. Защото инак щяло да ни сполети нещо много по- страшно от Ньойския договор. (Е, какво по-страшно от Ньойския договор, според който Англия и Франция разкъсват България на 8 парчета, бе господа видиотени и соросоидно- платени БНТ-„журналисти“?!- б.р.).

„Да избереш точно в този ден, точно в този час, точно тази смешна тема за някакъв временен договор, който в крайна сметка не води до никакви съществени промени (защото само след 3 м. България и Германия са смачкани от силите на Съглашението Англия и Франция, а Русия излиза победител от ПСВ)… Да търсиш под вола на Историята исторически недоносени теленца само и само да противопоставиш България на братска Русия… това е мерзост, заслужаваща презрение“, написа потресен депутатът Велизар Енчев във фейсбук.

Крайно време е БНТ да бъде закрита. На това мнение пък са много от зрителите, които вече не гледат държавната телевизия заради очевидните й пристрастия. „За това ли се харчат парите ни? Да плащаме космически заплати на соросо-герберски подлоги като Коко Каменаров и Кошлуков… и да не смеем да превключим на държавната телевизия навръх Националния празник?!“, коментират възмутени зрители. И добавят, че и частните Бтв, и Нова тв. са широко известни като проводници на анти-българска глобалистка западна политика, но само БНТ се издържа от нашите данъци, за да ни обезбългарява!

Всъщност, превръщането на БНТ в соросоиден развъдник и правителствена бухалка, започна още преди Каменаров да оглави медията. Слугинажът стартира по времето на Вяра Анкова и Севда Шишманова. Но с всяка изминала година, държавната телевизия отблъсква все повече зрители и скоро рейтингът й ще потъне под нулата.

Апропо, БНТ не бяха единствените, които бойкотираха Националния празник. Подплашена от визитата на руския патриарх Кирил, същото стори и цялата шайка на ГЕРБ. На молебена на Шипка се появи само Цвета Караянчева… която обаче отнесе мощни осквирквания. И все пак, постъпката й бе смела на фона на останалите от върхушката, които се изпокриха като мишки. Явно проблемът не е само във визитата на „идеологическият им враг“ руския патриарх Кирил. Гербаджиите вече се страхуват и от близки срещи с народната „любов“.

И не само се страхуват, но се и срамуват!

Редно е!

Вчера беше Трети март – Денят на Свободата!

А те СЛУГУВАТ…

…на Западните си Господари!

Не им е мястото на Шипка!

Защото Шипка е трибуна за герои, а не за национални предатели! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. КОШЛУКОВ Е БОКЛУК ОТ КЛАСА.ИЗРОДИ БЕЗРОДНИ,ПРОДАЛИ ЕВТИНИТЕ СИ ДУШИ НА САТАНАТА.СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД.
    МРЪСНИ СОРОСОИДНИ ГАДОВЕ.НАРОДА НЯМА ДА ГИ ТЪРПИ ВЕЧНО.

  2. Медиите винаги са в услуга на силните, или на богатите. Така беше при комунизма, така е и при капитализма. През 70-те години бях таксиметров шофйор в Чикаго. Заговарям се с един мой клиент завършил журналистика. За да му се подмажа му казвам: Вие тук в Америка имате пълната свобода да пишете и говорите каквото си пожелаете, докато в страни като България журналистите са под строг контрол.
    -Това е така- но, нашите журналисти се избират от собственика на медията по това какво мислят, какви са им политическите убеждения. А, вашите журналисти, независимо какво мислят са длъжни да пишат каквото им се разрешава. По тази причина те са не убедителни в това което пишат, или говорят. Така че, ние тук сме много по-големи майстори в промиване на мозъците.
    И действително, това беше точно така. В България по онова време хората четяха от вестниците едно, а си мислеха точно обратното. Докато в Америка дори тези които едва свързват двата края, презират подобните на себе си, а се прекланят пред богатите. Мозъците им до такава степен са промити, че мразят самите себе си.

  3. Странно защо се кахърите,че нямало гербери на Шипка!На мен изобщо не ми липсваха познатите тъпи мутри.Достатъчно вмирисват тв атмосферата във повечето новини и предавания.

  4. Краино време е да разберат мутрите разбирай ГЕРБ шаиката ,че народът не ги иска и от тук нататък винаги ще бъдат освиркани!!!

  5. Надя колева възхищавам ти се браво мило смело момиче господ да те пази смела си като веселина томова която много харесвам

  6. Напълно съм съгласен с написаното.Браво на Надя Колева,колко точно е отразено-ще добавя че излъчиха и едно нескопосано повторение на :История БГ:,където :историци: воглаве с водещия се надпреварваха да :доказват: колко нескопосано водела бойните действия руската армия и стигнаха в наглостта си до там да заявят ,че целта на Русия била да стреснат Турция ,стигайки до Балкана ,не да освобождават България1???ПОЗОР за БНТ,и оставка на ръководството !!!

  7. Героична Надя! Само с едно единствено нещо не съм съгласен стеб! И това е, че Герберите се срамуват! Те не могат да се срамуват, мила. В техния речник няма такава дума! Такова понятие като срам, е изкоренено от техните глави и е заменено със думата ,слугувам!

  8. Господа само вижте кои журналя останаха в БНТ слугинажа и послушковци и изпълняват каквото и распореди Каменаров нали за това го избраха да обслужва герб. На Шипка пратиха най умната гербаджийка“Пекин е във Виетнам“такъв еинтелекта образованието общата култура на всички гербаджии те освен да крадат лъжат и мамят те друго не знаят исе пита във въроса до кога ще ги търпим тези боклуци а не се вдигнем и ги пометем

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *