“План за разрушаване на Америка”: Глобалните елити всяват ужас в САЩ

Проблемът с глобалните олигарси в САЩ днес е много по-остър, отколкото беше в Русия, когато Путин за първи път стана президент. Целият Запад вече е паднал под властта на един неизбран от никого неолиберален „елит“, който държи в хватка медиите, естаблишмънта, най-важните институции и машините за изборни фалшификации.

Целта е да се унищожат държавите до основи чрез създаване на всеобщ хаос и след това глобалните бизнес елити да се обявят за единствената надежда и спасители както на Америка, така и на останалите държави по света.

За това пише политологът Майк Уитни. Той анализира многобройни случаи на катаклизми и сътресения в Щатите – от фалшифицираните избори и масираното в последно време дерайлиране на влакове с химикали до бунтовете на “Черните животи имат значения” и шоутата на травестити в училищата – опитвайки се да намери общото зърно в тях.

Всички тези събития са обединени от основното, обяснява Уитни: те са насочени към генериране на безпокойство, отчуждение и страх в обществото (приблизително като в късния СССР). Уитни предлага да се сравни случващото се в момента в Западния свят (засега) с разкритията на френския военнопрестъпник Ив Герен-Серак, един от организаторите на “Гладио”, тайна операция на НАТО за създаване на мрежа от саботажни организации в Италия през 40-те години на миналия век.

Герен-Серак твърди, че първата фаза от дейността на агентите трябва да бъде създаване на хаос във всички структури на режима: „Две форми на тероризъм могат да провокират такава ситуация на разпадане на държавата: сляп тероризъм (извършване на безразборни убийства с голям брой жертви) и селективен тероризъм (елиминиране на определени знакови лица)…“

Такова унищожаване на държавата трябва да върви под фалшив флаг – с обвинения към някоя друга страна.

След това трябва да се намесим в самото сърце на армията, съдебната система и църквата, за да повлияем на общественото мнение, да предложим решение и ясно да демонстрираме слабостта на режима. Общественото мнение трябва да бъде поляризирано по такъв начин, че да представя нас като единствения инструмент, способен да спаси нацията”, отбеляза Герен-Серак.

С други думи, целта на подобна операция е да разруши напълно всички социални отношения в обществото, да всее чувство на несигурност, поляризация и ужас чрез ръцете на агенти на дълбоката държава. На един втори етап след терористичните актове следва да се намери обществена група и нейната организация, която да бъде обвинена за този колапс. След това въпросната група трябва да бъде представена като най-добрия избор за прочистване. Точно това правят глобалните елити в Америка днес, заключва политологът.

В действие е план за прехода от властта на националните правителства към система на управление, по думите на публициста Кърт Нимо, „с участието на много заинтересовани страни“ – разбирайте, към световно правителство. За да изгради нов световен ред, който ще му е по мярка, Глобалният елит първо трябва да изравни всичко старо със земята. А старото са националните държави и въобще държавата като административна форма на управление. Затова в момента се води война срещу самата идея за еетнос, народ, религия, семейство, пол… тези схващания трябва да бъдат заличени, защото пречат за създаването на нов световен глобалистки ред.

Тази гледна точка си струва да се има предвид, когато се изучават плановете на Вашингтон за други страни по света, както и балансът на силите в американския естаблишмънт.

Елена Панина

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Планът им е да бъде обявено световното правителство до 2025.
    Имаме две години.След това ще бъде късно.
    Единственият шанс е Русия.
    Технологиите им са толкова напреднали,че е неразбираемо за човешкия мозък.
    Следят ни дори с етикетите на дрехите-изрязвайте ги.Има интегрални схеми дори в евтините обувки от Декатлон.
    Бойкотирайте ги навсякъде.
    Бойкот на системата.
    С телефоните могат да ви хакват и да ви причиняват болести.Слагайте ги на самолетен режим.
    За пръсканията-все още се намира зеолит.Използвайте го.
    Това,което се случва,е брутално.

  2. Не на последно място-в никакъв случай не изпадайте в състояние на изолация. Това е психоексперимент-първото условие е изолацията.Нещо да ви напомня от коби историята?
    Пишете, споделяйте,най-добре жив контакт, но ако нямате възможност-свързвайте се в нета.
    Колкото повече навън сред природата и сред приятели- толкова по-добре.
    Това е дългогодишно разработван психоексперимент.От служби.

  3. Чух че април въвеждат Е-долара в щатите. Ако го направят тия изгореха. Набързо ще им съберат книжните пари и ще им въведат каквито си искат рестрикции. Ще има да ги третират като хайвани с разни въглеродни отпечатъци, ваксини ……

    • Джендърхалифата едва ли изостава много от сатанинските планове, така че и нас ни чака същото. Дано нещо им се объркат плановете….. че ще трябва да ходим мигранти в африка или арабските страни.

      • Готви се.За война.
        Ще ти кажа кога по-натам.
        Не се шегувам.
        Имаш два-три месеца

  4. Ще бъде цяло чудо, от библейски мащаб, ако войната се размине.

  5. Последната партида от файлове на Туитър, публикувани от собственика на Туитър Илон Мъск, разкрива координирани усилия за създаване на „спонсорирани от държавата черни списъци“.

    Независимият журналист Мат Таиби, който разкри последната партида на 2 март, посочи финансираният от Джордж Сорос Атлантически съвет и подкрепяния от правителството Център за глобално ангажиране (ЦГА) като две от структурите, отговорни за създаването на черни списъци, насочени срещу американците.

    Таиби съобщи, че „на 8 юни 2021 г. анализатор от Лабораторията за дигитални криминалистични изследвания (DFRLab) към Атлантическия съвет пише в Туитър: „Здравейте, момчета. В прикачения файл ще намерите … около 40 хиляди туитър акаунта, за които нашите изследователи подозират, че се занимават с неавтентично поведение… и с индуистки национализъм в по-широк смисъл.“

    Според съобщенията Съветът подозира, че 40 000 акаунта са „платени служители или вероятно доброволци“ на индийската партия Бхаратия Джаната. Проблемът, пише Таиби, се състои в това, че списъкът „е пълен с обикновени американци, много от които нямат връзка с Индия и нямат представа от индийска политика“.

    Между 2016 и 2021 г. фондациите „Отворено общество“ на Сорос са превели най-малко 743 625 долара на Атлантическия съвет. Но това не е всичко. По-конкретно се съобщава, че Центърът за глобално ангажиране (ЦГА), подкрепен от правителствени организации, финансира DFRLab на Съвета. Участието на Атлантическия съвет в огромната схема за цензура на Туитър е обезпокоително, като се има предвид, че вече несъществуващият Съвет за управление на дезинформацията (СУД) на президента Джо Байдън е можел да се проследи от него. Според Таиби „директорът на DFRLab Греъм Бруки отрича лабораторията да е използвала пари на данъкоплатците за следене на американците, които ги плащат, като казва, че грантовете на ЦГА имат “изключително международен фокус““. Да, бе, точно така.

    Очевидно ЦГА създава свои собствени отделни списъци за Туитър. Таиби описва един от случаите: „Това са 5500 имена, за които ЦГА е казал на Туитър, че според него са „китайски акаунти“, участващи в „координирана манипулация, подкрепяна от държавата“. Отнема около десет отрицателни секунди, за да се намерят некитайски фигури.“

    Така нареченият „китайски“ списък на ЦГА включваше множество акаунти на западни правителства и поне трима служители на CNN, базирани в чужбина. „Не точно най-добрите приятели на Андерсън, но активи на CNN, най-малкото“, пошегува се Патрик Конлън от Туитър. „Пълна глупост“, добави шефът на отдел „Доверие и безопасност“ Йоел Рот.

    ЦГА, пише Таиби, обикновено е посочван като структура на Държавния департамент. Това не е така. „Създаден в последната година на Обама, ЦГА е междуведомствена група „в рамките“ на държавата, чиито първоначални партньори включват ФБР, Департамента по вътрешна сигурност, Националната агенция за сигурност, ЦРУ, DARPA, Командването за специални операции SOCOM и други.“, продължава Таибби. Участието на Държавния департамент и на други неправителствени агенции в ЦГА буди учудване в светлината и на факта, че Държавният департамент финансира и подкрепяния от Сорос Глобален индекс за дезинформация (ГИД), който създаде свои отделни, тайни черни списъци на „консервативни медии“, прицелвайки се в рекламните им приходи, според разкритие на Washington Examiner. Съобщава се, че ЦГА дори е прехвърлила 100 000 долара на Глобалния индекс за дезинформация.

    Така наречената „мисия“ на Центъра за глобално ангажиране показва, че той функционира като поредното оруелско Министерство на истината:

    „Да насочва, ръководи, синхронизира, интегрира и координира усилията на федералното правителство на САЩ за разпознаване, разбиране, разкриване и противодействие на чуждестранна държавна и недържавна пропаганда и дезинформация, насочени към подкопаване или повлияване на политиката, сигурността или стабилността на Съединените щати, техните съюзници и партньорски държави.“

    Бивш източник от разузнаването съобщава на Таиби, че ЦГА е „инкубатор на вътрешния комплекс за дезинформация“. И продължава: „Всички гадости, които сме вършили в други държави по времето на Студената война, някакви кретени решиха да ги донесат у дома.“

    В последващ туит във връзка с новите файлове на Туитър Таиби отбелязва, че подкрепяният от правителството комплекс за дезинформация в момента е настроен срещу консерваторите:

    „В момента методите на дезинформационния комплекс въздействат повече върху консерваторите в Америка, но това може да се промени на мига. Освен това, кой либерал не се интересува от защитата на правото на изразяване на хората, с които не е съгласен? Какъв либерализъм е това?“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *