Пламен Богданов: Излъгах, че съм жиголо, за да ме вземат в предаването

Богданов излязълБившият спортист Пламен Богданов вече каквото и да каже, никой не му вярва.

Той така се оплете в лъжи и полуистини, че шашна и самите продуценти на Брадъра. След като се оказа, че не е виждал нито една фолкпевица, освен по телевизията и на сцената и не е бил любовник нито на Преслава, нито на Джена, сега пък призна, че не бил и жиголо. Измислих си я тази история, че семейство ми е дало 1000 лева, за да ги забавлявам цяла нощ. Излъгах продуцентите, за да им стана интересен и да ме вземат в предаването, каза уж разкаяно изгоненият брадър. Иначе нямаше да мога да мина кастинга.

Разбира се, този път никой не му поверява. Не само защото разпалено разказваше в ефир на интимните си подвизи и за цената, която взима, а и защото неговият най-добър приятел отвън, който беше дошъл да го защитава, потвърди думите му, но каза, че тогава бил млад и зелен, а сега вече не се продавал. По общата логика излезе, че пишман мачото се е продавал на 18-19 години,  когато е имал активна футболна кариера. Богданов излъга за толкова много неща, че вместо да остане завинаги в сърцата на зрителите като голям мъжкар, остана като Лъжливто овчарче.

Явно неговата цел беше да стане известен на всяка цена, но цената, която плати, се оказа много солена. В Къщата го изолираха заради просташкото му държание и навика да крещи на всички, опитвайки се да ги убеди в едно или друго свое твърдение, заради перченето на мускули и ходенето гол  и заради наглостта да не приема други авторитети, освен себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *