Многомашинничка! Светлана Василева била гадже и на Бареков

Светлана иска фризьорПлейметката Светлана Василева, по-известна като Гонзовица, съвсем не е светица и Гонзо не е единствената й любов.

На ухо в Къщата на ВИП Брадър тя признала, че е била гадже и на Бареков. Това видео едва ли ще се излъчи по време на предизборната кампания, а може да се пози и за края й. Неведоми са пътищата телевизионни и политически, което напоследък е едно и също.

Романът между двамата бил краткотраен, но изпълнен с много чувства и пари. Специално за срещите им евродепутатът наемал апартамент в скъп столичен хотел, а после я завел на море в Слънчев бряг. Това се случило през 2010-та година, когато Бареков бил млад татко и току що бил кацнал в ТВ7 с огромна кариера и перспектива пред себе си. За него това била мимолетна връзка, каквито ги имал явно доста, а за Светлана поредната авантюра. Тя излязла със солидна сума печалба от прекрасните дни.

Всъщност дамата има в банковата си сметка 800 хиляди лева. Те не са изкарани нито от търговска дейност, нито от 8 часов работен ден в някой магазин или офис. И едва ли от позиране полугола или съвсем  гола на кориците на различни списания.

Освен Гонзо, тя е топлила и леглата на Валери Божинов и Благо Георгиев. Това са само футболните й подвизи, а колко на брой са ощастливените бизнесмени, никой не знае, пише хотарена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *