Петя Буюклиева връхлита в звездния брадър

Петя БуюклиеваПетя Буюклиева е първият сигурен участник, който ще влезе в Къщата на Големия брат за новия  сезон на риалитито – „Биг Брадър Ол старс“. Изданието на шоуто  от няколко години е със звезди, които са участвали в други предавания  и ще започне веднага след ВИП сезона – в края на ноември.

Ще влязат звезди и от „Сървайвър“ и „Х Фактор“, които обаче по правило първи си тръгват. От „Сървайвър“ е поканен фолкпевецът Крум, който се прочу с това, че теститсите му се подсмъдиха на острова и дълго време го лекуваха с бебешка пудра и брашно.

Петя Буюклиева се изявяваше миналата година  в „Музикална академия“ по ТВ7.  Въпреки че тогава тя се зарече да не влиза в никакви риалити предавания , където я унижават и й се подиграват, тя приела поканата за влизане в Къщата  с широко отворени обятия. Не е тайна, че „Жената на всички времена“ е скъсала яко джоба и семейните фифанси заради сина си, който учи от години в чужбина.

Германското училище на звездното  отроче струва около  50 бона на година. Хонорарът, който дамата с буйната грива и не по-малко буен характер е 30 хиляди – доста  по-малък от този на повечето  випове във въртящия се  в момента сезон на сеирджийското шоу.

Но тя пък ще остане само месец. От Петя не се очаква да пее, а да прави скандали, пък тя това най-добре го може. Дори удари шамар на мъжа си в Академията, когато той не й направи добре прическата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/pRhmeo6cLEw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *