Петко Димитров забрани на Николета да стъпва в заведенията му

Петко и Яна прегърнатиСлед като разбрал, че Николета Лозанова идва в заведенията му, за да черпи информация за клиентите му и да я пуска после по телевизията, Петко Димитров побеснял.

Той от години е известен с лоялността си към редовните си посетители и с това, че каквото и да се случи в клуба, няма да се развява после като парцал пред пресата. Обаче от известно време усетил, че изтича информация и то пикантна, а винаги на тези събития присъствала и Николета.

Унизената моделка едвам преглътнала факта, че не е  нежелана повече в дискотеките на Петко. На няколко пъти тя претърпяла унижението да бъде изгонена от охраната още на входа. Горилите й препречвали пътя и не я допускали с лаконичното обяснение, че така им е наредено от собственика.

Опитите на Божиновица  да се свърже с Димитров или съпругата му Яна и да поиска обяснение за поведението им, останали неуспешни. Те изобщо не й вдигнали телефона. Младото семейство е категорично, че не иска имената им да се свързват с това на клюкарката  и изпитват срам, че някога тя е била част от компанията им.

НиЛо остана без приятели, на които можеше да разчита.  Пръв от нея се отрече Азис, а после и останалите биха отбой. Предаването „Папараци“ й изигра лоша шега, наранените и опозорените се обединиха  и вместо да й създаде нови контакти, работата й  прекрати старите й връзки и приятелства.

Точно затова Николета заровила томахавката и се сдобрила с  Андреа, с която беше в люта вражда, но сега й трябва каквато и да било приятелка, само и само да има с кого да се показва пред медиите и да ходи на кръчма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *