„Ол старс“ започна със садо-мазо, вързаха играчите с белезници

Калина ТодорБиг Брадър се самозадминава по простотия и извращения тази година и след сезона на виповете, в Ол старс връхлетяха полувипове, които буквално доведоха до стрес клетия зрител.

Идеята за издевателство се реализира още с влизането на десетимата участници и така вързани един за друг се оказаха Катето Евро и Ники Китаеца, Боби Турбото, който много се обиждал от прякора си и фолкпевицата Бони, псуващият мачо от „Къртицата“ Емо Каменов и временно кротуващата певица Петя Буюклиева, новоизгрялата певица Пламена, която скача от попа във фолка със световно неизвестния мъжкар Христо Трифонов, който пък е известен с това, че смята жените за придатък на мъжа.

Разбира се черешката на тортата бе оставена за последно. Журналистката и писателката Калина Крумова, която написа почти автобиографичната книга „Дневникът на една ку*ва“ и внукът на Тодор Живков – Тодор Славков. Малък Тошко буквално светна, като видя за какво маце ще го вържат.

Участниците ще спят по двойки, ще се движат по двойки и даже ще се къпят по двойки. Според тях най неприятното е и че ще ходят до двете нули заедно, но пък бързо откриха, че шнурчетата на белезниците могат да се разтягат и има начин единият да е сам на клекалото, докато другият дреме пред вратата.

Катето Евро веднага се хвърли на питиетата и жадно засмука, част от мъжете и Петя Буюклиева също се вкопчиха в добре изстудените напитки.

Емил Каменов се разпсува като хамалин, защото това най-добре му се отдава, а останалите се отпуснаха на мига и взеха да сипят бисери.

Сезонът наистина изглежда многообещаващ, най-вече откъм простотия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *