Близнакът Ибрахим припадна по време на поредната приветствена реч

близнацитеИбрахим, един от близнаците пианисти, които акомпанираха на Крисия  на детската Евровизия, се почувствал зле на незнайно кое поред тържество, което било  организирано в тяхна чест.

По време на посещението на областния управител в училище  „Сава Доброплодни“ в Шумен, където момчетата най-после се добрали след много перипетии, на Ибрахим му прилошало. Той пребледнял и се разтресъл и учителката му го извела навън на чист въздух, дала му и вода. След като се освестил, Ибрахим се върнал на тържеството, а речта на областния управител продължавала. Той нарекъл момчетата 101-то чудо на света и им подарил лаптопи.

Днес децата отново трябваше да пътуват за София, защото били поканени на среща  с министъра на образованието проф. Тодор Танев. Близките им обаче  са помолили със сълзи на очи  Евгени Димитров-Маестрото да отложи поне тази среща за другата седмица, защото малчуганите  са на ръба на силите си и не са спали нормално близо десет дни и вече не издържат да ги разкарват като мечки на панаир.

Нека си починат, нека наваксат малко в училище и ще дойдем, обещали родителите на пианистите. Към тях се присъединили и родителите на Крисия, която също е на ръба на силите си и на всичкото отгоре в Малта изкара грип.

Близнаците Игнатови бяха посрещнати от съучениците си с овации и с торти с формата на роял – бял и черен. Крисия пък също бе приветствана топло от цялото училище.

Децата стигнаха до домовете си късно вечерта във вторник, плетейки крака от умора. Те спали през цялото време в колите и после едва се добрали  до леглата си.

Наистина е голяма гордост да спечелиш второ място на детската „Евровизия“, но явно малките не могат да понесат цялата слава и всичко, с което бяха обсипани. Още на летището ги чакаха журналисти, след това ги помъкнаха от телевизия в телевизия да дават интервюта, извикани бяха и при президента Плевнелиев, който се снима с тях и им даде почетни знаци, а след това закарани незнайно защо на сесия на парламента, на която се обсъждаше бюджета.

Депутатите побързаха също да се снимат с тях.

Оставете децата, наддигнаха се хората в социалните мрежи. Те не са шутове, те са на предела на силите си. Тях не ги интересуват нито депутатите, нито президенството, а просто детството. Щом институциите са толкова горди с тях, нека им осигурят музикално обучение и добри педагози и да ги оставят да развиват таланта си, а не политиците да черпят дивиденти на крехките им плещи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/pOpbcKpeGjo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Те и другите ще изпоприпадат. На маймуни ги обърнаха тези дечица. Отиде им детството. Всеки трупа дивиденти на техен гръб.

  2. Оставете децата,бе герберасти осрани.Отивате си вече.АТАКА-ПОБЕДА!
    Волен премиер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *