Елена Кучкова: Кифла съм!

Кучкова монокиниКифла съм, отсече Елена Кучкова, дори на финала.

Въпреки че във „ВИП Брадър“ тя  малко се отдалечи от скандалния си  имидж, с който се подвизаваше в публичното пространство, Елена е достатъчно пряма и не крие поне част от скандалните моменти в живота си.

Стана ясно, че тя издържа стоически без се*с, но не може да издържи и минута, ако фризьор не се е погрижил за косата й.

В новия брой на известно списание блондинката  признава, че нищо човешко не й е чуждо и се  е отдавала на стандартните пороци на нейното поколение, като  е опитвала тежка дрога -кокаин и хероин. Според нея това се случило само веднъж и изобщо не й харесало. Била във весела компания и направила това било просто от любопитство, за да опита всичко от живота.

Настроението  трябва да идва по-скоро от собствената ти нагласа за нещата,  ако се навиваш сам, че едно нещо е супер да го направиш, започваш да си вярваш, че то ти действа страхотно. Предпочитам да си създавам настроение сама, вместо с помощни средства, категорична е плеймейтката.

Тя пийва в умерени количества и нито веднъж не се натряска в Брадъра за разлика от  другите съквартиранти, а цигарите пропушила от нерви и по подражание  покрай еротичния конкурс, който спечели през миналата година.

За разлика от двете Златки, Кучкова се държа прилично, не се сваля с никого, не капризничеше освен за прическата си и скандализира само с голи ц*ци и оскъдни тоалетчета.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mX63tNaaHQM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *