Падение! Слави Трифонов се превърна в новата маша на ГЕРБ! Изпълни гнусна поръчка срещу президента Радев и жена му! Ето какво се случи:

Извънредно подла схема за очерняне на Президента Радев и съпругата му Десислава спретнаха измекярите от ГЕРБ чрез новата си тв. марионетка Слави Трифонов. Снощи в шоуто си гологлавият тв водещ показа документ, според който първата дама получила назначение от президентството като зам.- шеф на българската делегация за конференцията по климатичните промени в Катовице, Полша.

Администрацията на Президента реагира светкавично и обяви, че обвиненията на Трифонов са пълна лъжа, тъй като цитирания документ бил предварителен, но не и официален. Казано с други думи – такъв документ и такова назначение не са подписвани от Президентството и не съществуват.

Разобличаването на Трифонов като лъжец обаче няма никакво значение. Важното беше Дългия да изпълни гербаджийската поръчка като окаля ефира със злостни подмятания и дебелашки шеги по адрес на Президента и семейството му:

„Румен Радев фактически води жена си на екскурзия с нашите пари“, не спря с лицемерното си морализаторстване Трифонов. Очевидно без да си дава сметка, че неговите (на Славчо) лични финанси изобщо не спадат към определението „нашите пари“. Защото Слави не е данъкоплатец. Нито в България, нито където и да е другаде по света. От 15 години Дългия държи парите си в офшорни сметки в американския щат Делауеър.

„Интересно какъв експерт по екология е жената на Радев. Може би отговоря за чистотата в къщата на Президента?!“, злостно изкоментира Трифонов. По-интересно от това обаче е по какво точно е „експерт“ самият Трифонов? Очевидно не е по документи, след като размаха едни фалшиви такива в ефир. От самото си създаване пък пошлото му шоу изпълнява политически и икономически поръчки, а понякога самият Слави го използва като бухалка срещу свои опоненти за разчистване на лични сметки. Дългия е винаги с конюктурата, иначе не би се задържал на екран в ултра-конюнктурната бТВ и ден. А леките му временни залитания в „революционна“ посока пак са заради негов личен финансов интерес.

ТРИФОНОВ КАТО ПСЕВСО ПАТРИОТИТЕ ОТ ОП:

Досущ като днешните псевдо-патриоти Сидеров, Симеонов и Каракачанов, Слави от години прикрива алчната си меркантилност зад маската на „хъш“, „патриот“ и „народен трибун“. За да върви бизнеса, както се казва.

Всички помним как навремето се изпокара с близкия си приятел Бойко Борисов, когато като кмет на столицата, същия отказа да му даде градинка в София… връз която Дългия искал да си построи кооперация. Помним как именно от този момент нататък Трифонов стана враг номер 1 на ГЕРБ и Борисов. И заигра новата си роля на дисидент. Като междувременно успя да подлъже народа с глупавия си и безсмислен референдум, който уж щял да сменя системата.

Първата и последна цел на този референдум обаче беше да нахрани егоцентризма на Слави. И хората действително масово гласуваха със „За“ – като наказателен вот срещу статуквото на ГЕРБ. Но самовлюбеният дългуч заживя с илюзията, че подкрепилите инициативата му, са потенциални гласоподаватели и за негов бъдещ политически проект.

Докато истината е, че след опустушителното цунами „ГЕРБ“, народа би гласувал за всеки популярен българин, който се самообяви за месия и обещае спасение на нацията.

Така или иначе, след този референдум Слави действително имаше големия шанс да поведе недоволните срещу ГЕРБ, както би направил един истински дисидент и патриот. Трифонов обаче реши да изтъргува доверието на народа за собствени облаги. И ето какво направи: Под предлог, че ГЕРБ били единствените, които подкрепили референдума му, Гологлавецът премина към бързо стопляне на отношенията си с авторитарната мутра Бойко Борисов.

Нищо че година и половина след референдума, ГЕРБ все още не са направили нищо за осъществяване на поне една от 6-те точки в него. Но пък приставайки отново на Банкянския, Дългия си бетонира предаването в ефира на бТВ за поне още 5 години напред. И, изненадващо за всички, подхвана на пръв поглед безпричинна, но пък изключително мръсна кампания срещу президента Президента. Поръчката за омаскаряването на Румен Радев в шоуто на Слави стартира още по време на президентската кампания и продължава с различна интензивност и до днес.

Неслучайно Радев наскоро отказа да гостува в предаването на Трифонов. И то, при положение, че в качеството си на Президент, той само би извлякъл ползи от допълнителната популярност, която едно подобно шоу би му дала! Но явно хората от президентския екип са наясно, че в момента Слави играе с ГЕРБ и Борисов и изпълнява поръчките на Баце за окепазяване на президента.

Радев не отиде в шоуто, но вместо него на диванчето пред Слави се чучна… самият Борисов – спокоен, като у дома си. Даже си бе подготвил листче с предварително уговорените въпроси и отговори. А Трифонов- нелеп и абсурден с тениска „Системата ги убива“, услужливо мълчеше и на най- очевидните лъжи на Бойчето. Замълча си за натиска върху медиите – за да стане ясно и на най-простите му фенове, че той самият никога не е бил подлаган на такъв. Опозиционерите ги мачкат – във всички страни и епохи. А бил ли е тогава Слави опозиционер?!? Дългия си замълча за уличните протести. Замълча и за собствения си референдум.

А най-крещящо бе мълчанието му по повод надписа на тениската, с която бе навлечен.

И само няколко седмици по- късно, виждаме Слави да размахва фалшиви документи срещу президента Радев.

Такава е съдбата на марионетките – те нямат свободната воля да избират нито облеклото, нито думите, нито делата си! Сбогом, Слави! Skandalno.net

Автори: Надя Колева и Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Дългият, или както още е известен като „чалгара“ се взе много насериозно. „Осра се“ при посещението на Б.Б. в студиото му, криво му е, че президентът (с право) не му „се върза“ и сега буквално „лиже задника“ на банкянския пожарникар. Отвратен съм от него!!!!

  2. Актуалния президент на Републиката Радев е още далеч от това, което трябва да представлява един истински президент на страната, но видимо проявява желание да изпълни критериите за съответствие. Дори демонстрира наличие на някакъв вид съвест, което е голяма рядкост сред представителите на т.нар. политическа класа у нас, а на фона на мутрите от управляващата коалиция, той направо блести като диамант в рядка кал!

  3. Не е разбира се, БОКО си го е ползвал от години. Ако сте забелязали, когато нетърпението на хората се е повишавало сериозно и излиза слафчу я с концерт, я с протестче, я с референдумче за спад на напрежението и за ново чувство за надежда… няма представа каква услуга ни направи с фиаското в шоуто си, хората се бяха побъркали по него )))

  4. Ами Славчо, Heдялко и БEHОBCКА що не се вземат и да си направят ШBEДСКА TPОЙКА за колективно близaне зaдниka на б@йxYЙя!!!!!

  5. Много интересно, защо учиндолския маркуч така злобее към Президента и особено към жена му….
    Дали когато е работила при него не му е дала или пък му е дала ама тоя ПЕЗЕВЕНК се е изложил!!!!!!!
    Много интересно от какво и за какво е тая злоба!!!!!
    А може би във връзка с горните предположения и свързано с факта, че е патеричка на байхУЙя просто изпълнява гадните заръчки на ЦВИНОКИО!!!!! Две в едно… злоба и любов, а може би пари, знае ли човек!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *