Истината лъсна: Вижте защо ГЕРБ Демонтира Държавата България и УНИЩОЖАВА нейния Народ! Виж Тук:

Политическата криза в България продължава. Това е най-острият социален сблъсък след 1990 г., който преминава в социална революция срещу управленската криминална система. Милиони протестират срещу управляващата мафия ГЕРБ.

България затъва в кладенеца на безвремието, в епидемията на заразния идиотизъм, новото варварство и тоталното затъпяване. Бяхме върнати в дописмената ера, на безнадеждно оглупяващо и разбито общество, което се управлява от отвратителни деграданти. Сега лозунгът е: „Да ги избием, преди те да са ни избили“, и че „ситуацията е нова – народът срещу мафията“.

Една малка група бандити и узурпатори е окупирала властта на България и унищожава обществените и държавни структури, които трябва да ни защитават. И всичко това се нарича с иначе благовидния термин „глобализация“. Глобализация, при която обикновеният човек е изправен пред геноцид. Едно нищожно аутсайдерско малцинство унищожава мнозинството, наричайки това „демокрация“. Така стигнахме до дилемата „или те – нас, или ние – тях“.

Вижте какво става. Правителството на Борисов е затънало в корупция и некадърност. Малоумникът от Банкя тича насам-натам и реже лентички, въпреки че единственото нещо, което може да прави е да купува тоалетна хартия за WC-то на Министерския съвет.

Напредва процесът на новото варварство и на генетическото израждане – през 2018 г. е за предпочитане да си тъп и мутроиден.

В парламента, за разлика от коня на Калигула, у нас може да влезе всяка свиня.

Наистина ни изтребват. България е в края на държавите от „третия свят“ по очаквана средна продължителност на живота. Световната здравна организация ни постави на 150-то място сред всичките 191 държави.

Къде отиват нашите пари? Инфраструктурата е в отчаяно положение, заради примесите на варовик. Пътищата, мостовете, водата и водохранилищата са опасни за живота.

Бедността докара 50 процента от българите под социалния минимум. Реалната безработица е около 20 процента. Човешкият капитал беше източен и зачеркнат. Развитието беше спряно – срив в образованието, науката, спорта.

Брутният продукт спрямо 1990 г. се съкрати два пъти, два пъти намаляха и предприятията и организациите в селското стопанство. Нищо не върви нагоре освен престъпленията и броят на затворниците, както и наглостта на управляващите.

Механизмът на самоунищожението действа с пълна сила. Само за 30 години България беше хвърлена обратно в архаичното състояние на ново варварство, в пропастта на управляван отвън (дистанционно от  Вашингтон и Брюксел) регрес и хаос.

Всичко беше унищожено- промишленост, производство, селско стопанство, образование, култура, демографски ресурси, интелектуален капитал…

Закономерно се появи и „елитът“ на новата система – мародери, психопати, мутри, заграбили собствеността по пътя на грабежа и насилието.

Тъй като външният враг и наши завоеватели Западна Европа и САЩ не искаха да си цапа ръцете, намериха вътрешни слуги и компрадори като СДС и ГЕРБ, на които беше отредена задачата да унищожат България. И вече 30 години те само плюскат и крадат. И се ръфат помежду си за онова, което е останало за доразграбване.

Възходът ни в този фарсов трагизъм е без прецедент и в Европа.

Страната ни преживява дълбока криза. България е болна.

Това не е криза, през каквито България е минавала в миналото. Това е жестока изява на унищожението на една държава и демонтажа на нейния народ.

И в миналото е имало случаи, когато народи са били демонтирани, за да унищожат тяхната памет и воля. Това винаги е било причина за национални катастрофи и даже за изчезването на големи империи и народи.

Именно за това става дума за войната срещу България. Тя се води чрез демонтирането на народа, като основното средство е „елитът“ в рамките на системния бандитски капитализъм.

Ставащото в България е или масова лудост, или предсмъртна агония. Предупрежденията следват с нарастваща интензивност.

В същата посока действа и информационната и психологическата война, чиято цел е да бъде разрушено културното ядро на народа. Настъпи демонтаж на историческата памет, подиграни или осмивани бяха народните символи, идиоти си присвоиха национализма и патриотизма, разпалват се антидържавни настроения и неприязън към институциите, властта, армията, училищата, болниците.

По този начин беше демонтирана централната матрица на българския народ. От народа остана население или маса от хора, които нямат надличностно съзнание и колективна воля, загубили са способността за логично мислене и откриване на причинно-следствените връзки.

Заради това в момента народът е болен и лишен от дееспособност. Но даже в това състояние продължават да му нанасят удари. Появи се патологична социална система.

Ясно е, че демонтираното общество, в което е по-голямата част от населението, се чувства ограбено и обидено, не е конкурентно и жизнеспособно. То ще изчезне и загине, или сегашната ситуация трябва да бъде променена радикално.

Основният извод е, че политическата и социалната система не може повече да функционира по този начин. Наложеният неолиберален западен модел е безумие, което поставя под въпрос държавността.

Ситуацията е „те“ или „ние“. Спиралата на взаимната омраза ще продължава да се налива, докато не се скъса. „Те“ вече са в паника. България е срещу тях и те – срещу нея.

Ситуацията е нова – източният народ срещу западната грабителска мафия.

Време е да се разбере, че за първи път в историята ни става дума за истинска национално-освободителна битка. По-точно – за война. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Много ми хареса статията-това е самата истина,трагичната истина!И,да!ИЛИ НИЕ,ИЛИ ТЕ!!!

  2. На крак, о парии презрени,
    на крак, о роби на труда!
    Подтиснати и унизени,
    ставайте срещу врага!
    ……………………………
    От нийде няма избавление,
    от бог, ни цар, ни господар,
    във нас е нашето спасение,
    в борбата, водена със жар!

    Крадецът плячката не връща,
    ни властелинът свойта власт,
    но ний сме армия могъща,
    кой би се мерил днес със нас?
    ………………………………………
    Държавата ни угнетява –
    законите са против нас,
    богати днес управляват,
    беднякът няма равен глас.

    Но стига толкова търпение,
    ний старий свят ще разрушим.
    Във нас е нашето спасение,
    с борба ще се освободим!

    Но ако ли обезумели
    войска изпратят срещу нас,
    най-първо стари генерали
    да чакат смъртния си час!

  3. Има два начина да се води война. Единият е под лозунга: „Стани ти от властта за да седна аз там!“ А другият е война за по-справедлив обществен ред, но това не значи да се установи друг обществен ред, чиято непроменимост да се защитава отново и отново с груба сила.

    Установяването на справедливост не е еднократен революционен процес, а е процес на постоянно усъвършенстване – перманентна еволюция, в която е добре почти всеки член на обществото постоянно да прави обмислени ходове и въздействия.

    Ако сега ме призовавате към революционни действия за смяна на системата, ще ви кажа, че този филм ние, по-старите, вече сме го играли и ни натресоха пак система с нефело правораздаване и нефела защита на човешките права.

    Искам система със справедливо и в адекватни срокове правораздаване – само с такъв лозунг може да ме призовете на война!

  4. Статията е прекрасна ,но не е от Пею Благов,а от Строго секретно-К.Иванджийски!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *