Официално: ГЕРБ Заселват Странджа с Ислямски Мигранти! МВР-Документ описва фактите:

Започва изграждането на лагери за мигранти в странджанските градчета Малко Търново, Елхово, както и Любимец. МВР вече официално е обявило обществени поръчки, а парите са европейски – 8 милиона по програма „Убежище, миграция и интеграция. И това е само първата партида от финансирането“.

Въпреки че процедурата вече е стартирала, кметовете на Малко Търново и Елхово твърдят, че все още не са уведомени за намеренията на правителството. Явно всичко се прави тихомълком и в последния момент зад гърба на българското население. МВР- документът за това обаче излезе. Какво пише в него:

Лагерът в Елхово ще е с най- голям капацитет – над 1600 души и ще се разполага на 27 дка. площ.

В Малко Търново е предвидено да бъдат настанени 280 души, като мигрантските блокчета там ще бъдат изградени на площ от 7,5 дка.

Часове след новината за мигрантско нашествие в Странджа, населението на Малко Търново обяви, че се готви за масирани протести срещу настаняването на пришълци в града им. А местните в Елхово и Любимец заплашиха с гражданско неподчинение.

Лагерите за мигранти най-вероятно ще бъдат заселени с върнати от Западна Европа араби и негри. Според наскоро приетото правило от регламента на Европейския съюз, което гласи, че бежанците ще бъдат връщани там, където е била направена първата им регистрация в ЕС. По официални данни през последните 6 години през територията на България в ЕС са влезли над 60 000 „бежанци“… И съответно първо са били регистрирани тук. Така че лагерите в Елхово, Любимец и Малко Търново с общ капацитет от 3000 души са само началото на процеса по трайно заселване на страната ни с чужденци-иноверци.

Освен това, европейските директиви предвиждат, мигрантите да не бъдат затваряни в лагери, а да бъдат интегрирани в съответните населени места. Докато това се случи обаче, България се задължава да им плаща социални и здравни осигуровки и да се грижи за тях – като крайната цел е да им намери работа, за да могат да станат самостоятелни.

Въпреки, че документът е налице и фактите са видни, правителството на Бойко Борисов месеци наред мълчи за казуса. До момента никой от управляващите не е коментирал въпроса с мигрантите, но пък МВР вече е обявило обществени поръчки за изграждането на „бежанските“ лагери.

Явно потънали в собствените си имотни и други афери, управляващите от ГЕРБ и ОП не намират време да обяснят на клетите си български поданици защо и при какви условия в родните им обезлюдени от немотията градчета и села ще бъдат заселвани мигранти от Близкия Изток, Африка и Афганистан. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. ЗА З0 ГОДИНИ РОБСТВО НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН СМЕЛ БЪЛГАРИН ДА ГРЪМНЕ БОЙКО И ЦЕЦО СПЕТЕ ПУТЕШНИЦИ

  2. Дано както дойдат, така и да си отидат! Ако не- ние ще ги изгоним!

  3. Ето лъсна защо престъпната мафия ГЕРБ ,заедно с още по-престъпната БАБХ ,избиваха масово животни и прогониха хората от и без това обезлюдената Странджа,оставяйки ги без поминък!Тогава страхливците твърдяха,че го правят само заради парите от ЕС и малко бяха тези които се осмелиха да кажат истинската причина-заради заселване на мигранти!БЪЛГАРИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !ДОЙДАТ ЛИ ТЕЗИ ,ТО ЩЕ Е ЗАВИНАГИ!!!МЪЖЕ ТОЛКОВА ЛИ МРАЗИТЕ БЪЛГАРИЯ,ЧЕ Я ОСТАВЯТЕ НА ТЕЗИ!!! ГОСПОДИ ,КАКВИ НЕНУЖНИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ!!!

  4. Обръщам се към вас софиянци с едно проклятие,защото главно вие сте тези които избирате ГЕРБ!Дано да се изядете взаимно,като бесни псета затворени в мръсната София,след като цяла останала България падне!Господи нямай милост към тези майкопредатели!!!

    • НЕЗАБАВНО да се смени столицата, иначе България ще загине!! Вий софийски боклуци да умрете в адски мъки, да си дерете телесата с нокти и искате да умрете но да не можете и да се влачите като бесни прокажени псета по улиците и да виете…..

  5. Явно изселването от България ще продължи, не може да се живее при това управление, което работи против интересите на българите!

  6. Каквото имате все с патриотите го имате, а това ,че комунистическата партия управлява с ДПС, за нея ,към нея и в полза на нея и същата де факто е “ турско крило“ на БКП, защо не казвате нищо!?!
    Отидете в смесените райони , това са администрация, позиции , проекти и тнн.т!

    • Анонимен, говориш пълни глупости. Разбирам, че си от „Атака“, но това не те оправдава. ГЕРБ управлява с турците и с твоята скъпа Атака – това е положението, без значение дали ти харесва или не. А единствената причина навремето БСП да се коалира ДПС беше, че нямаше друг вариант. Ако не бяха съставили кабинета на Орешарски с подкрепата на ДПС, трябваше да оставят мафията ГЕРБ да прави трето правителство.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *