От КЕВР играли ролята на политически проститутки! Вижте колко ни струва победата на ГЕРБ!

От КЕВР са направили нещо безумно, за да гарантират победата на ГЕРБ!

Вместо да увеличат цената на газа през четвъртото тримесечие на 2016 година, когато от „Булгаргаз” поискаха увеличение с  5,5 процента, внезапно бе обявено, че ще има намаление с цели три процента.

Това издаде бившият член на КЕВР Еленко Божков. Вносът на синьото гориво е бил на новите по-високи цени, а хората и безнесът са плащали по-малко. Всичко това е отивало в пасивите на „Булгаргаз” и се трупало като дългове.

През  януари от „Газпром” поискали и направили второ увеличение, но за това нито се чуло, нито разбрало. Държавата продължила да държи старите цени и така се натрупало увеличение с 30 процента, което внезапно се оказа, че трябва да плащаме от 1 април.

Според Божков, това не се случва за пръв път и политиците използват КЕВР, за да осигурят комфорта си. Безпардонно и на гърба на народа се крият всякакви увеличения, регулаторът мълчи и не си върши работата, а хората блажено смятат, че този път няма да ма поскъпване нито на парното, нито на тока.

Ако бяха вдигнати цените и бяха платени реалните, то ГЕРБ нямаше отново да дойдат на власт. Това те го знаеха прекрасно и измамиха народа подло и нагло народа. Още през ноември цената на парното трябваше да скочи с три процента, а през февруари с още 5. Това беше сигурен пирон в ковчега на Борисовата партия и по тази причина не се случи. Стадото хукна да гласува, измамено и подведено, а само два дни след изборите научи истината. А тя е, че се събраха критите проценти и се чака увеличение от 30 процента! Даже на места като Плевен – 40!

Скача и токът и секирата е страшна.

В същото време от КЕВР снощи имаха нахалството да обяснят, че нарочно не вдигнали цените, за да може народът да изкара спокойно зимата.

Че откога от регулатора се превърнаха от чиновници в благодетели? Работата им не е ли да регулират цените, а не да ги натискат изкуствено надолу?

КОЙ  им заповяда да лъжат хората и да си осигури комфорт за изборите? Отговорът е ясен. ТОЙ, който като селски тарикат използва всички мурафети, за да заглуши народното недоволство, да представи една фалшива картина на благоденствие и спокойствие, а след това потоп!

Потопът вече се изсипа.

Парното ще си го платим с лихвите през есента.

Но скокът на тока се стовари като балтия върху всички производители и новите цени вече са налице. Масово поскъпнаха зеленчуците, понеже се съхраняват в хладилници.

Очаква се да скочат хлябът, закуските, сладкарските изделия, месото, колбасите, консервите, соковете и общо взето – всичко. Дори хотелиерите по морето писнаха, че трябва да вдигнат офертите, защото няма да им излезе сметката.

А заплатите и пенсиите? Тяхното увеличение беше само предизборна пушилка. Чакайте ги през лятото, но когато се случи Куково.

Защо, господин Борисов?

Толкова ли ви е ценна властта, че се изгаврихте с народа?

Толкова ли не ви пука за милионите хорица, част от които все още ви вярват?

Хора, които сега ще оставите гладни, а през зимата и на студено!

Каква е тази жажда за власт на гърба на отрудените и отчаяните?

При такава гнусна лъжа всеки ваш колега от любимия ви ЕС, веднага щеше да си подаде оставката.

А вие правите правителство.

Гнус ни е от вас!

Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *