Отрязаха заплатата на Божинов, бил дебел!

Валери пенисВалери Божинов e санкциониран от футболния си отбор „Партизан“. Българският нападателят e с орязана  заплатата заради неубедителната си игра напоследък, както и заради многото  компромати, които излязоха  в медиите.
То не бяха чатове с малки котенца, не бяха свалки и любовни закачки, стигащи до откровени се*с предложения, не бяха снимки във всякакви пози. Само липсваха такива фотоси, в които вкарва голове.
Хора, близки до футболиста, казаха, че заплатата му паднала с 4 000 евро и от 7 се свлякла на 3. Причината била, че не вкарвал голове и провалял важни мачове на „Партизан“.
Това довело до истерия треньора Иван Томич, който нарекъл нашенеца „дебел и некадърен“ и заявил, че ще му вдигне заплатата, ако поотслабне малко и ако излиза на терена със същия хъс, с който тича по жени.
От тази случка Валери сега ходи като ударен с мокър парцал. Само издръжката,  която плаща на дъщеря си Никол е 2 000 евро, повече от половината му заплата.
А той издържа и сина си Валерко.
На практика излиза, че сега заплатата на Валери – старши отива само за детски издръжки и не му остават пари за кръчми, клубове и малки котета.
Футболистът е бесен! Планира да напусне отбора от Белград и да си намери някое по-високоплатено място, твърдят негови приятели.
Ако не се стегне и не започна да получава по-добри пари, Николета и Алисия ще го схрускат с парцалите заради неплатени пари към децата му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *