Разкритие: Пеевски трябвало да умре с Алексей Петров! – Виж Тук:

Поръчителят на Стрелбата по Трактора платил да Застрелят и ДПС-депутата!

бойко борисов пеевски

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е трябвало да бъде убит в същия ден, в който стреляха неуспешно  с гранатомет по бронирания джип на  Алексей Петров, твърди разследване на журналисти.

Атентатът срещу бившата барета стана миналата година на 29 октомври сутринта, докато тръгвал на работа. По-калпава стрелба българската ъндърграуд история не помни. Гранатометът е можел да разбие бронираната кола, но изпълнителите били аматьори и почти не я уцелили. Освен това килърите нямали и представа от колко метра трябва да стрелят.

За мократа поръчка бе посочен като организатор украинеца Роман Логниненко. Свидетели го уличават в престъплението, но той така и не каза от кого е получил нареждането да убие Петров.

Едва тези дни стана ясно, че групата на украинеца, с двама българи – помагачи е трябвало да извърши и втори атентат и да хвърли в шок полицията и обществеността.

алексей петров

Втората мишена бил Делян Пеевски. Веднага след като ликвидират Алексей, килърите трябвало да се преместят и да ударят по депутата.

Неговата екзекуция трябвало да се състои в същия ден пред редакцията на вестник „Телеграф“. Неуспешният пръв опит обаче объркал стратегията на килърите и те не могли да стигнат до втората си жертва, защото се паникьосали.

Далеч по-късно бил намерен план, в който подробно се описвало как групата ще смени колите и ще стреля в движение по ДПС депутата. Но фалстарта объркал всичко.

Точно тогава от НСО без обяснения поставиха охрана на Пеевски. Това пък предизвика хиляди въпроси. Но лаконичният отговор, който обществото получи беше, че има заплаха за живота му.

В същото време маститият депутат се скара на няколко пъти с охраната си, нае си частна. Държавни и частни гардове се гледаха на кръв. Пеевски бе натиснат да си продаде дяловете във всички фирми и част от медиите. Накрая избяга в чужбина, но по последни данни все още го пазят.

Кой иска да убива ДПС депутата, така и остана загадка.

Дали Алексей Петров беше нарочен само за отклоняване на вниманието, пак не стана ясно.

Говори се, че проруската политика на медиите на Пеевски изключително е дразнела някого.

Но едва ли това е причината.

Делян Пеевски преяде с много икономическа и политическа власт и въпреки че в началото ролята му беше на момче за всичко и маша на Борисов, в един момент Пеевски си повярва, че може да бъде самостоятелен играч и се опита да конкурира създателя си Бойко по влияние.

Лъснаха и съвместните им обществени поръчки и за да не лъсне още нещо, просто беше отстранен.

Говори се и че не си е продал дяловете, а просто ги е прехвърлил на подставени лица.

Според мастити политически анализатори пък цялата тази пукотевица просто е за отклоняване на вниманието от проамериканската политика на страната и многото заеми, които правителството взе без видима причина. Най-вероятно с цел да си ги раздаде като поръчки и бонуси. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *