Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ! Въоръжиха го с Тежка Държавна Охрана! Бил Поръчан от Два Месеца!, съобщи Главният Секретар на МВР Георги Костов

delianРазполагаме с много точни данни, на базата на които можем да потвърдим, че се подготвя убийството на депутата Делян Пеевски, съобщи главния секретар на МВР Георги Костов.

Във витиевато изказване главният секретар Костов заяви, че са извършени разследващи мероприятия и е установено, че има заплаха за живота на депутата от ДПС и собственик на медии и друг бизнес.

Проверяваното лице Пеевски отказало охрана, обаче от днес тя е факт. Как ще се осъществява и от колко души, е тайна.

Според Костов, атентатът можело да се извърши по същия начин както този над Златко Баретата и Димата Руснака.

Той помоли да не се спекулира със случилото се в общественото пространство. Но вече се носят какви ли не слухове. Особено след интервюто на Сашо Диков с Цветан Василев. Банкерът нарече Пеевски „финонсовият гуру на Доган“ и предостави списък с апетитни предприятия и фирми, които Доган искал да придобие чрез своя човек – Пеевски в парламента и политиката.  А това са: „Булгартабак“, „Трансстрой“, 10 процента от „Виваком“ или левовата им равностойност, 30 процента от „Дунарит“ , 50 процента от зала  „Универсиада“ ,  „Петрол“ АД и други апетитни хапки. Цветан Василев каза, че е готов да се подложи на детектор на лъжата и така да гарантира, че списъкът е верен и че Доган и Делян дори вече официално са сложили ръка на тези дружества. Както и, че именно Доган чрез Пеевски е източил 500 милиона лева от КТБ – пак по данни на Василев.

Кой е поръчал Пеевски? На практика всеки или никой!

В момента на мастития депутат  и бизнесмен Пеевски му е най-лесно и удобно да се направи на жертва, коментират във форумите. Там припомнят, че той е собственик и на страшно печелившата верига „ЛаФка“, на Националната лотария, или поне на част от нея и още на куп печеливши златни мини, както и фаворит за изпълнението на много държавни поръчки.

Борисов се усети навреме, че работата около Пеевски съвсем се размирисва – вече и с документни доказателства… И уж се дистанцира от лакея си, който го хвалеше от сутрин до вечер през медиите си. Така първата стъпка на Борисов за дистанциране от доскорошното си „момче за всичко“ Делян бе да отмени поръчките, чийто изпълнител се явява именно ДПС-депутата. Но този акт на практика не значи нищо, тъй като Пеевски пак може да кандидатства и печели държавни поръчки чрез подставени фирми.

Сега войната е между Партията на Местан – Ахмед Доган.

Кръгът „Капитал“ – Пеевски.

Потиснатият български бизнес – октопода ДПС + ГЕРБ + РБ.

А нищо чудно „огънят“, предвиден за Пеевски да е и „приятелски“.

Пък има и вероятност цялата тази информация да е  просто дим без огън.

Важното е да опазим Пеевски! От кого – той си знае!

Кой ще плаща – ние да му мислим!

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

5 кометара за ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ! Въоръжиха го с Тежка Държавна Охрана! Бил Поръчан от Два Месеца!, съобщи Главният Секретар на МВР Георги Костов

 1. Onv Отговор

  23.02.2016 в 9:41

  Абе що го охраняват? Как куршум ще пробия толкова много сланина?

 2. жули Отговор

  23.02.2016 в 13:59

  Какво е направил за българия,че е толкова ценен?С него и без него!!!

 3. Лили Отговор

  20.04.2016 в 22:33

  Това прасе да не би да се интересува от нас, простосмъртните, та и ние да го мислим? Ама, ха, ми да го трепят, нас какво ни интересува това?

 4. Нина Найденова Отговор

  13.08.2016 в 21:02

  И ТОВА АКО НЕ Е ИНСИНУАЦИЯ, ЛЪЖА, ЗА ДА СИ ПОДСИГУРИ СВИНЯТА ДЪРЖАВНА ОХРАНА! ЗАЩО ЛИ ГО ПАЗИ ТОЛКОВА ТАЗИ ВЛАСТ? КАКВИ ЛИ ТАЙНИ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ЗНАЕ СВИНЯТА? КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ПЕЕВСКИ?

 5. пурко Отговор

  13.07.2020 в 23:35

  е кога бе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *