Отровното трио: Тази вечер ще ги Изметем, Диктатурата ще падне! Вдигаме Революция! Всички на площада в 20 часа! (С ВИДЕО)

Елате тази вечер пред Министерски съвет, за да сложим край на Диктатурата! Тази вечер Борисов ще падне. Довечера ВСИЧКИ пред Министерски съвет в 20 ч. Каним ви на Революция! Това заявиха в ексклузивно видео обръщение във Фейсбук преди минути организаторите на гражданските протести от „Отровното трио“- Бабикян, Хаджигенов и Минеков. Видеото можете да видите под тази статия:

Свободата не ще каскет, нито тиква наместо глава… Свободата иска Караджата! Сега дойде времето, в което всеки един от вас е Караджата. Чакаме ви тази вечер, петък, от 20 часа в Триъгълника на властта. Носете всички възможни средства, за да вдигнем барикадите отново. Няма да спрем, няма да се откажем от това, което започнахме. Валери Симеонов, който заповяда бутането на палатковите лагери е само една маша в ръцете на Борисов, едно от пипалата на октопода, чиято глава е мутро-премиерът. Борисов се крие. Страхът на мафията от възмездие има своето грозно лице и тази нощ го видяхме.

Но имаме новина за тях: Тази вечер ще ги свалим от власт. Предизвикаха бяс, който ще ги повали и измете. Приканваме всички достойни българи да се съберем тази вечер на същото място… ударно… докато не паднат на колене и не молят за милост! Оставка!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *