Отвориха Архива на Затвора в Панкрац, Чехия… Бойко Борисов е лежал там 8 месеца през 1990 г.! Ето за какво са го окошарили:

Какво открих в Чехия !!! Премиерът на България, Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешката република през 1990 г. Прекарал е в този пандиз 8 месеца по обвинение, че е участвал в организирана престъпна група за кражби на автомобили! Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от шайката му автоджамбази. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас.

В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност, който изпълнява заръката на Луканов. Но процес срещу Борисов и останалите автоджамбази няма. На никой от тях не е образувано съдебно дело.

След като става Главен секретар на МВР, първото пътуване на Бойко Борисов е до Чешката република, където натиска и успява да издейства досието му да бъде заличено. И успява да издейства унищожаването на данните за престъпното му минало от архива на чешкото МВР.

Но сега се оказа, че записките от затвора в Панкрац, където е лежал, са останали. Миналата седмица архивът на втория най-голям пандиз в Чехия беше разсекретен и информацията за хиляди източноевропейски бандити, сред които и любимият на мнозина българи банкянски премиер, изтече като поток.

Skandalno.net припомня, че информацията за автоджамбазките и пандизчийски приключения на Бойко Борисов в Чехия не е някаква новост. Мнозина преки и косвени свидетели на тази история проговаряха през годините за нея. И до един скоропостижно замлъкваха- вероятно след натиск от службите. Сред споменатите лица е и популярна в близкото минало журналистка Светослава Тадаръкова, близка приятелка на съпругата на Иво Карамански, която лично пред автора на тази статия, е разказвала същата история. Разликата с тогава е, че днес вече имаме черно на бяло факти, доказателства и документи за престъпното минало на Борисов в Чехия. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

46 коментара

  1. ЗАТУЙ БЪЛГАРИЯ СТИГНА ДО ДЪНОТО И УМИРА ЗАЩОТО СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАФИОТ КРАДЛАТА ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА КАНИ НАТО НАТО ЕС И УПРАВЛЯВАЩИТЕ МАФИОТИ ПОДЛОГИ НА НАТО И ЕС КАПАНИТЕ НА САЩ И СОРОС ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ДА ПОРОБВАТ НАРОДИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е САМО СЪС БРАТСКА РУСИЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА СЪС НАРОДНИЯ НИ ОБИЧАН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ БЕЗ ПАРТИИ БЕЗ НАТО И ЕС ВИНАГИ СЪС БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

      • ГЛУПАЦИТЕ САМО, МАФИОТИТЕ, ПРОДАЖНИЦИТЕ, НЕВЕЖИТЕ, ЗАВИСИМИТЕ ОТ БОРИСОВ ВЛЕЧУГИ, САМО ТЕ НЕ УВАЖАВАТ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ!
        ТОЙ ЕДИНСТВЕН ОТ ЦЯЛАТА ТИНЯ В ПАРЛАМЕНТА Е НА СТРАНАТА НА НОРОДА!
        И ТОВА, ЧЕ НЕ ВИ ХАРЕСВА ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ, Е ПРОБЛЕМ НА БОЛНИТЕ ВИ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ!

  2. Е, има ли човек, който да не го знае това? Всички знаем, че това е истината. Парадокс – хоп, премиер!

  3. Да,без партии,да с не повече от 40-50 депутати-мажоритарно избрани!Да,с президент Радев.Да-БЕЗ натовски бази.Да за излизане от НАТО и ЕС.Запазване на валутния борд,неприемане на еврото.Провеждане на Народен съд-затвор и конфискация за националните предатели,за мошениците.Изграждане на ГЕТА за мангалите.И така ги храним-поне да бъде в гета,където да се определят миинмални дажби храна,за тези от тях,които не искат да работят:мъжете за изграждане на ъптища,жените в службите за чистота.Построяване на затвори за престъпниците,трудово-изправителни лагери като Белене!Вкарване на топло всички с присъди!!!Съд за псевдоучени ,изопачили българската история.Поголовна чистка на чионвници от всички нива,които са имали нещо общо с досегашната власт.Експертно правителство,назначавано от президента.

    • Кристинке, нали знаеш,че който плаща, той поръчва музиката. Отдавна сме длъжници с милиарди, а когато си длъжник – нямаш право на избор и глас. Каквото ти кажат – това ще правиш! Помисли си дали ще „заповядаш“ и ти да „решиш“ запазване на валутен борд?!? Някой ще те пита ли, като дължиш милиарди, а?!? Ще слушкаш и ще изпълняваш каквото ти наредят и никой няма да те пита – нито теб, нито децата, нито внуците ти… Поробеният няма право на глас! Вече всичко е загубено и няма оправяне! Така са изчезвали държави от миналото, така ще изчезнем и ние като такава. Ще остане само територия с някакво население.

  4. БЛАГОДАРИМ ТИ КРИСТИНА ДОСТОЙНА ДЪЩЕРЯ НА БЪЛГАРИЯ ГОРДЕЕМ СЕ СЪС ТЕБ

  5. Да госпожо,много хубави благопожелатия,но всичко това много намирисва на диктатура и нашите американски господари никога няма да го разрешат. Кои тогава ще им купува скъпите самолети, скъпия ток и газ,безплатни военни бази и т.н.

  6. Някои от нещата които Кристина изреди са правилни, но що се отнася до мангалите, не само тя, но почти всички българи правят огромна грешка. Мангалите, които след реформите, по време на „свободата и демокрацията“ бяха изгонени от работа, както много други, в това число и българи, започнаха да се връщат към старите си занаяти от преди 9-ти Септември, т.е. кражби лъжи и измами. Мафиотите пък, които причиниха всички злини в страната по времето на „свободата и демокрацията“, дават на мангалите малки помощи, за да не се стига до крайности. Така че, не обвинявайте мангалите, а системата в която живеем, и тези които ни я натрапиха – „комунистите“, или по точно предателите на комунизма.

    • Не Анонимен, всяка жаба да си знае гьола! Мангалите – в Индия и това е! Законите да се направят така, че чужденците в България да се чувстват наистина чужденци!! А не българите да са чужденци в собствената си страна!!
      Освен това да няма хора с висящи дела и да се въведе смъртното наказание!!

  7. БЪЛГАРИ ЦИГАНИ ТУРЦИ ЕДНАКВО СТРАДАМЕ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ЗА ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА БЕЗ ПАРТИИ ИЗЯДНИЦИ БЕЗ НАТО ЕС САЩ ЦРУ СОРОС ГЕРБ ИСКАМЕ СИ ЖИВОТА ОТ ПРЕДИ 1989 ЖИВОТА ВЪВ КОЙТО БЯХМЕ СПОКОЙНИ ОСИГУРЕНИ ЗАЩИТЕНИ ВСИЧКИ СМЕ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ ТЯ Е НАШАТА РОДИНА НЕ СЕ ДЕЛЯХМЕ НА ЦИГАНИ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ ЖИВЕЕХМЕ СИ СПОКОЙНО ИМАХМЕ РАБОТА ЗА ВСИЧКИ СЕГА СМЕ ЗАЕДНО ОЩЕТЕНИ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА БЪДЕМ ЕДИННИ ГЕРОЯ ХЮСЕИН СЮЛЕЙМАНОВ МУТКОВ НИ ПОКАЗА КАК СЕ ЖИВЕЕ И ЗАЩИТАВА БЪЛГАРИЯ

  8. Защо всички ни обвиняват в пасивност, примиренчество, дори и уважавания от мен проф. Юлиан Вучков. Предствете си аз сам се изтътаня пред Народното Събрание и започна да викам: Долу Борисов, Долу мафията на ГЕРБ! Ще ми вземат за луд и ще ми пратят я в Калуково, я на 4-ти км.или ще ме приберат на топло. Имаше един който се опитваше да хвърля домати по НС, какво стана с него? Защо всеки предварително знае кога ще се провежда Гей Парад или Луков марш? Бих посъветвал Ю. Вучков или хората от „Скандално“ да кажат например: „Ето иледващия понеделник 17 юни т.г. в 12 ч. се събираме пред НС или МС за да свалим кликата на ГЕРБ. Чак сега се подтвърдиха моите подозрения, че любимия вожд е лежал в затвора в Чехия.

    • УДОБНИ ОПРАВДАНИЯ И УСПОКОЯВАНЕ НА СЪВЕСТТА ВИ,УВАЖАЕМИ ГОСПОДИНЕ=80% ДЕБИЛНОСТ =ОТ НАС НИЩО НЕЗАВИСИ.

  9. ЛЮБИМИЯ ВОЖД БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА Е ДОКАЗАН МАФИОТ ТОВА ГО ДОКАЗА СВЕТОВНАТА ПРЕСА И ЦРУ А НИЕ ГО ЗНАЕМ ОТ 30 Г. ДОКАЗАН КРАДЕЦ ДОКАЗА ГО ЧЕХИЯ ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ ДОКАЗА ГО БЪЛГАРСКИ СЪД А НИЕ НАРОДА ВСЕКИ ДЕН СЛУШАМЕ ЛЪЖИ И ФАЛШИВИ НОВИНИ УПРАВЛЯВА НИ МАФИОТ НАРКОТРАФИКАНТ ПРОДАВА ОРЪЖИЕ НА ИСЛЯМИСТИТЕ ЦИГАРИ И НАРКОТИЦИ КРАДЕ ЕВРОФОНДОВЕ И НАРОДНИ ПАРИ ЧЕ Е ПРОСТАК СВЕТА РАЗБРА СРИНА БЪЛГАРИЯ И СЕ САМОИЗБИРА СЪС ФАЛШИФИКАЦИИ И НАРОДНИ ПАРИ РЕДОВНО КРАДЕ ПОБЕДАТА НА БСП

  10. По отношение на циганите. Сега са отвратително много и открито показват омразата и непоносимостта си към българите. Съвместното съжителствуване с тях е възможно, ако ние сме им роби и то докато не решат да ни изчистят, след като им е омръзнало да ни ебат.

    • За един голям град .Б.платил един милион на един друг от една партия за да се избере некадърник -пионка.Факт Никой никого не избира.Преди изборите всичко е пито-платено .На едни от изборите още преди да седнем в общината с чувалите ,победителят пиеше шампанско по ТВ.Как знаеше ,че е победител?Нали книжата и протокола бяха у мен и още не ги бях предала.

      • Амо лесно стават мещата, предааш чувалчето с нюлетините,а те го подменят с друго с готови бюлетини за техния си човек.

  11. Ами ЕС и всички чиновници от Брюксел след като са толкова стриктни към морала и закона,защо си мълчат ами не му бият дузпата.

  12. Много изкуфели болшевишки кратуни,писали че се самозабравиха….
    Ало червени мухоморки,защо не си наврете в задниците по една какаляшка / царевичен кочан-ошмулен/ и си направите едно анално Сепуко….

    • А ТИ ГЛУПАВ И ПРОДАЖЕН ТРОЛ, СИ НАВРИ НА МУТРАТА БУХАЛКАТА И ВИКАЙ ,,УРА“ ОТ РАДОСТ И ГОРДОСТ ЧЕ САМ СИ СИ Я НАВРЯЛ ОТЗАД И Е НЕГОВАТА !!!!!

  13. Червени болшевишки мърши,вместо да наведете глави и почетете,признаете за зверските си престъпления ,вие наглеци ставате още по брутални и безсрамни като фашистки гадове готови за пореден път да повторите геноцида ви след 1944-1989 година….

  14. Хайде сега дайте линк от където сте взели тази информация,моля !След като архивите са разсекретени то значи и са публикувани някъде ?

  15. Червени болшевишки мърши,вместо да наведете глави и почетете,признаете за зверските си престъпления ,вие наглеци ставате още по брутални и безсрамни като фашистки гадове готови за пореден път да повторите геноцида ви след 1944-1989 година….
    Време е или да се покаете и извините на българския народ,или да ви включим в забранителния закон и заличаването ви като ужасна и изверкска партия-БКП-БСП…вие сте едно цяло,не сте се променяли никога.

    • Човече осъзнай се кави глупости пишеш. Защо геноцидът да е от 1944-1989 г. Преди това също е имало фашистки геноцит, който с нищо не се е различавал от сегашния – неофашистки режим на Борисов след 2010 г.За цитирания период за какъв геноцит брощолевиш? Населението на България достигна почти 9 млн. Това вероятно се е дължало на геноцида и лошия живот при комунистите. Сега колко останаха в България. Казвам ти чадо заблудьоное сегашния геноцид е хиляди пъти по- лош. А че си неориентиран и заблуден сам ще се убедиш като си отговориш на въпросите: Бил ли е комунист Бойко Борисов? Бил ли е комунист ген. Гоцев? Оказва се, че има само един виновен познай кой и го напиши обективно, точно кратко и ясно.

  16. защо искате да стачкувате защо искате оставкатана правителството след като до вчера гласувахте за него май някои хора не знаят какво искат

    • Въпросът ви е абсолютно провокативен към кой го задавате? Ако изобщо е към хилядите недоволни от неофашистката клика на Борисов те вече много пъти отговориха по телевизията и медиите. Протестите не са малко и са по различни теми. Ако го задаваш към мен ти казвам аз не съм гласувал за Борисов защото е един предател и разбойник от класа. Ако е зададен ей така знай, че сега в България едно правителство на малцинството това на Борисов ни „управлява“ т.е. ситуацията е подобна на тази преди 1917 г. в Русия. Меншевишкото правителство на Керенски е било свалено с революцията организирана от Ленин и Троцки. Въпрос на месеци е подобна революция да има в България ако Борисов не подаде оставка. Колкото повече се бави, толкова по- зле. Жертвите ще бъдат много повече. Такъв е сценарият , който изпълняваме без да го осъзнаваме.

  17. Как така ще се строят затвори с пари от данъците ми?! Никакви такива! Осъдените да живеят на палатки докато си построят затворите сами. Да си отглеждат сами храната, ако искат да се хранят!
    Божееей, Боже!
    Айде стига сме ги галили с пЕро по дупЕ!

  18. КУЧЕТО СИ ЛАЕ КЕРВАНАТ СИ МИНАВА . ТОВА СА БЪЛГАРИТЕ ТЕ СА ИЗТЪРПЯЛИ 500 ГОДИНИ ТА СЕГА НЯМА ДА МОЖЕ 50 ДА ИЗДЪРЖАТ ЛИ .ТУК Е МЯСТОТО ДА СИ ЧЕШАТ ЕЗИЦИТЕ САМО И ДА ГОВОРЯТ ПРОТИВ НЯКОГО ВСЕ НЯКОЙ ИМ Е ВИНОВЕН ЗА НЕЩО. НЕМОГА ДА ГИ РАЗБЕРА ТЕЗИ ХОРА ЗАЩО И КАКВО ИМАТ ПРОТИВ ЦИГАНИТЕ . ТЕЗИ ЦИГАНИ СЪЩО СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.И КАКВО СА НАПРАВИЛИ ЗА ДЪРЖАВАТА ТА ДА СЕ СТНИГНЕ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НИМА ТЕ ЛИ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА .ТОВА Е ДЪЛГА ТЕМА ЗАТОВА ОСТАВЯМ НА ВАЗ ДА РАЗСЪЖДАВАТЕ КОЙ СА ВИНОВНИТЕ И ТРЯБВА ЛИ ДА ПОНЕСАТ ОДГОВОРНОСТ .

  19. разконспириране на големи конспирации каза:

    хахаха, чехите са заличили досието, но точно на вас го дадоха?! Ама страшна конспирацияя! Коментаторите от вашия екип ли са или са извънземни шарани?

  20. Нищо ново под слънцето!В щатите Тръмп, в България Борисов! Един дол дренки, едните луксозни, другите просташки! Кой ги избра? Тези, чийто интереси защитават?

  21. Смешник нещастен! Богатее на чужд гръб,на бедния и нещастен народ!

  22. Надеждата всичко да стане безкръвно е в президента-конституционно,културно и легално.Но ние трябва да го подкрепим-всеки ден след работа пред министерския съвет.Мълчалив протест,без ексцесии,но мълчание
    народно от което онези в сградата ще треперят.Така някога Ганди освободи Индия от вековно робство и победи могъщата Великобритания

  23. Поздрави за новия членски внос на ПП Герб район Одесос Варна .Халал да ви е !!!

  24. Iskam da mi dadut vlast samo 1 sedmica i posle da me obiqt purviq koito she prechukam e boiko borisov kak horata deto si iskarvat pari s rabota za da gledat decata si a toq zatvornik ima milqrdi

  25. И Сокола е лежал взатвора, но по заръка на ДС и става троен агент. А Ж. Желев в затвора написва своят книга и става Президент. Не Резидент като Радев грипенски.

  26. Не защитавам циганите,не ги оправдавам за много неща,но разберете, не те са виновни за това,което са. Спомнете си(поне по-възрастните), по времето на соца те бяха започнали да се социализират,работеха,младите момчета бяха в трудови войски,където получаваха и някои умения ,и някои специалности и после си намираха работа,създаваха семейства,а не като сега 12-13 г.момичета раждат и като самотни майки държавата ги храни и гледа,а младите мъже лентяйстват и правят золуми. Гетата нищо не решават,напротив.Вътре в тях поцъфтяват и проституцията,и наркоманията ,и ислямския фундаментализъм.Ако не вярвате,идете в Пазарджик и влезте в гетото-то вече е държава в държавата,но внимавайте,може и да не излезете. Има държави с много по-големи малцинства,при това аборигени,но са успели да ги социализират,но не с дискриминация,а с интеграция.Идете в Южноафриканската република и вижте каква държава са си създали.Ние сме малка държава ,но не сме бедна на суровини.Къде отива златото ни,медта,цинка,оловото? Коя държава си изнася ресурсите,вместо да развива промишленост на тяхна база-само една колония! Трябва да се сравняваме с развити страни,а не да се връщаме към остарели фашизирани практики.За да се помогне на един беден човек ,като при това се пази достойнството му,трябва не да му се дават пари,а да му се дава работа.При една такава политика ,няма да има нужда от гета,изгонване и други рестриктивни мерки.И циганите са хора,и докато всички хора не станат братя,светът няма да се оправи.

  27. Престъпника Борисов по 3 пъти на ден гледа филма Кръстника. На този психопат много му се иска да е като него. Само че колкото и да се напъва няма да се издигне до ранга на мафиот. Той ще си остане 1 проста мутра-доносник облечена във власт. На този боклук му знам и кътните зъби. През 2007г ми открадна колата Фолксваген Пасат – т.е. се е разпоредил да я откраднат заради отрязана скоба на градска мобилност. Кой има информация къде домува 1 кола и кой разполагаше с ресурса от автоджамбази, за да организира грабежа на една 20-годишна кола за 3 дни. Беше главен секретар на МВР по времето на Нищожеството от Мадрид, но си държеше още градската мобилност. Унищожи колата ми, защото тази мутра е отмъстителна. И днес си действа по същия начин. След като за 1 скоба дето я струва 20-30 лв я не, тръгна да отмъщава. Какво очаквате за далеч по значими неща. Ама луд е не тоя дето яде зелника, а тоя дето му го дава. Ооооо…. неразумни юроде поради что си толкова прост и избираш такива боклуци да те управляват и да те мачкат докат не умреш в мизерия.

  28. Защо сте се опълчили срещу циганите? И те са хора. Има цигани и цигани. Проф.Чирков и Иван Костов са също цигани. Единият лекува хората, а другият е разграбил България. Всичко, което ние българите заедно с циганите създадохме в Бъгария през „проклетите“ 45 години е разграбено от Костов и продължава да се разграбва от един шоп от с.Банкя.

  29. И това доживяхме – да ни управлява един рецедивист, мутра, крадец и т.н. Позор.

  30. Надявам се сега лавината да се спусне и да отнесе продажната герберастка сган заедно с чудовището Борисов, НО И С КУКЛОВОДИТЕ, самодоволните ченгесари генерали от службите.
    За циганите и аз не съм съгласен. Това са разни хора от разни племена и винаги е по-лесно да помогнеш на човека да се качи при теб, отколкото да го смачкаш и унищожиш. Най-големите зверства в историята на човечеството се вършат заради дребни разлики между хората, а специално нашата история е пълна с взаимни избивания и предателства между българи. Трябва да създадем държава на правилата, в която всеки роден тук да е горд от този факт. Първата спънка се нарича алчност и с нея всеки първо сам трябва да се справи и чак след това да иска, да помага на другите, за да я преодолеят.

  31. Пею, сега всичко си дойде на мястото. За това че Борисов е лежал в затвора в Панкрац/Чехия у нас доскоро знаеха само ограничен брой хора: 8-те съкилийници на Борисов между които Иво Карамански, генерал Любен Гоцев и Андрей Луканов. Със сигурност знаем че Иво Карамански е бил убит уж при разчистване на сметки мажду престъпните групировки у нас. Имената, както и съдбата на останалите 6 съкилийници не е ясна. По онова време станаха серия от убийства в престъпния свят. Предполагам, че част от убитите са съкилийниците от Панкрац, на останалите е запушена устата – знаете как. На Любен Гоцев лесно може да се запуши устата, но не и на Андрей, познавам ги добре. До сега убийството на Андрей Луканов не е разкрито…Изводите правете сами.

  32. ГЛУПАЦИТЕ САМО, МАФИОТИТЕ, ПРОДАЖНИЦИТЕ, НЕВЕЖИТЕ, ЗАВИСИМИТЕ ОТ БОРИСОВ ВЛЕЧУГИ, САМО ТЕ НЕ УВАЖАВАТ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ!
    ТОЙ ЕДИНСТВЕН ОТ ЦЯЛАТА ТИНЯ В ПАРЛАМЕНТА Е НА СТРАНАТА НА НОРОДА!
    И ТОВА, ЧЕ НЕ ВИ ХАРЕСВА ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ, Е ПРОБЛЕМ НА БОЛНИТЕ ВИ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *