ГЕРБ Рине Дъното! Осъдиха виден гербер за неплатени данъци, друг заплаши опонент с убийство! Вижте само тук!

Областният координатор на ГЕРБ в Пазарджик Найден Шопов бе осъден за укриване на над 108 000 лева данъци.

Престъплението е установено при проверка на фирмата му  „Булвеста“ ООД,  която е една от многото, в които партийният лидер и солиден предприемач участва.

Шопов бе признат  за виновен, че в периода  1 март 2011 г. до 15 февруари 2013 г. с помощта на счетоводителя си и  като управител на дружеството е лъгал държавата. Той скатал  92 051,74 лева плюс 16 157,41 лева корпоративен данък.

Хазната е ощетена и със сумите от ДДС  като  част от приходите в чалготеката на Шопов в Пазарджик не са отчитани. В заведението му се издавал касов бон само на клиенти, които не са били постоянни и имало съмнения, че са проверяващи. По този начин  местният шеф на ГЕРБ не отчел продажби за над 600 хил. лв. за цели две години.

За всичко това наказанието му е административно  – глоба в размер на 1000 лева. /За кокошка се полага затвор, но в случая не съдят все пак кого да е./

Смекчаващи вината обстоятелства били, че след като приключило следствието срещу Шопов, той си внесъл данъците до стотинка. И се явил пред съда чист като младенец. И затова съдиите само го глобили.

Ако си мислите, че след срамната случка Найден Шопов си е подал оставката, не е. Той продължава да е лицето на ГЕРБ в Пазарджик, а четири години е бил и общински съветник.

Междувременно избухнаха нови скандали във властта. Общински съветник от ГЕРБ е отправял смъртни заплахи към лидера на БСП в Силистра, каза червеният депутат Стоян Мирчев. След като разкри по  националната телевизия нагла гербаджийска схема на шуробаджанащина в Силистра, председателят на Областния съвет на БСП – Силистра е бил заплашван от общинския съветник Ганчо Маринов, който назначил сина си да работи в общината, а снаха си турил на ръководна позиция в общинска фирма. ГЕРБаджията Маринов се обадил по телефона на разобличителя си и заявил: „До два месеца ще те затрия, боклук такъв!“.

„Председателят на общинският съвет Мария Димитрова също заплашила председателя на БСП, защото разкрил, че е назначила мъжа си за обществен възпитател в община Силистра.

„Това е един октопод, който кадрува, усвоява обществените средства и гази законите. Същото е и в община Алфатар, заяви Мирчев.

Скандали избухнаха в Габрово, Благоевград, Перник и почти навсякъде, където кметуват гербаджии. Мирчев ги нарече мафиоти, а ние се питаме докога Бойко Борисов ще мълчи?

Наистина ли мафията се е сляла с държавата и смята ли някой изобщо да разплете кълбото от свински черва в държавата?

Впрочем въпросът е излишен.

Излишни са и журналистите.

И народът щеше да е излишен, ако не трябваше все пак някой да работи, за да си живее властта царски.

Всъщност има една партия, която трябва да се скрие от политическия хоризонт, защото вече яко се размириса.

Но няма да го направи.

Не и без наша помощ.

Помощта на народа!

Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Олигархично/Мафиотска Групировка,наречена за по – блавидно ГЕРБ служеща на чужди задкулисни интереси чрез лицето със дълго криминално досие Бойко Борисов?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *