Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов и ГЕРБ тикат България към КАТАСТРОФА! Ето КАКВО ни ЧАКА! Истината е ЗЛОВЕЩА! Виж ТУК:

Всички икономически експерти заявяват в прав текст, че производственият потенциал на България е нулев. И хоризонтът, който се очертава пред България става все по-мрачен.

Те са категорични, че България няма нито производство, нито износ, нито земеделие, които да измъкнат държавата от блатото, в което е затънала. И етикетът „най-бедната страна в ЕС“ ще продължава да стои като позорно клеймо на челото ни. Поне докато страната се управлява от хора като Борисов, Цветанов, Делян Добрев, Пеевски и други подобни на тях.

На всичко отгоре Вашингтон и Брюксел се надпреварват кой повече да награби и повече да източи от малкото останали пари в държавата. И то пари, взети назаем от същите чичковци с гащи на раета и звезди, които размахват крачоли из коридорите на европейските централи. Те с неистов плам ни задължават да изкупуваме техните стоки-боклуци, натъпкани с ГМО-отрови. Заповядват ни да даваме десетки милиони за да купуваме техни самолети, които отдавна са излезли от употреба. И които с нищо няма да повишат бойната готовност на нашите войски. Доколкото са ни останали някакви войски.

С други думи Евросъюзът и САЩ източват зверски и безпощадно България. Например шведските самолети Грипен, за които толкова много се спори, са на въоръжение само в Чехия, Южна Африка и Тайланд…?? А за да купим такива изтребители, ни трябват стотици милиони долари. Които българската държава няма откъде да вземе. Ако си спомняте Борисов и Горанов не можаха да увеличат минималната пенсия и до 300 лв. С много преговори и викове, че България щяла да фалира,  я направиха едва 200 лв.

Как искаме държава, която не може да даде на хората едни мизерни 300 лева пенсия…Как искаме тя да купува изтребители? И то стари. И то за стотици милиони. Ето това се нарича нахално и зверско източване на страната от САЩ и ЕС.

Но ако шведските самолети са стари разработки още от 1982 г., то американските F-16 приличат на раздрънкани каруци в сравнение с тях. Тези самолети отдавна са свалени от въоръжение. Тяхното начало се крие в мъглата на  1970 г. И янките се чудят на кого да ги пробутат. И то за колкото може повече пари.

В същото време Русия подарява безплатно на Сърбия нови и модерни изтребители МИГ-29. Тези изтребители наистина ще повишат военната мощ на нашите съседи. И то защото ръководството на страната води балансирана политика. И не се отказва от приятелските си връзки с Руската федерация. Въпреки огромния натиск, на който са подложени лидерите на Сърбия.

Но да се върнем на източването на ресурсите на България от „добричките“ ЕС и НАТО. Защо се извършва това злостно ограбване на парите и ресурсите на България от Брюксел и Вашингтон? Нима те не знаят в какво катастрофално положение се намира нашата страна? Нима не знаят, че нямаме пари и за най-неотложните нужди на държавата? Че вилнее страхотна демографска криза, непозната в цялата история на страната? Че нямаме никаква икономика? Че цялата държава е фалирала?

Знаят го всичко това, разбира се. И го знаят много добре. Но тъкмо заради това се стремят да източат всичко, което все още ни е останало. И понеже няма вече нищо, което да може да се ограби, те ни принуждават да вземаме заеми. За да плащаме техните стари бракувани самолети. А след като ги купим, ще ни накарат да купим и друго бракувано военно оборудване.

Поради простата причина, че правителството на Борисов не смее да се противопостави на принудата. И изпълнява безпрекословно заповедите от Брюксел.

Има и още една причина да принуждават нашата закъсала отвсякъде държава да прави разходи, които не може да си позволи. Янките и техните пудели от Брюксел искат да вкарат страната ни в същата дългова криза, в каквато се намира Гърция. И да унищожат народа ни със съкращения, намаляване на заплати и пенсии, ликвидиране на всякакви социални придобивки и превръщане на едрите търговци не само в олигарси, а  и в своего рода местни феодали. На които ще принадлежим всички ние. И децата ни. До живот. Като роби.

Ето затова българските граждани искат час по-скоро да избягат от ЕС. И от НАТО. Защото перспективите стават все по-мрачни. И по-зловещи.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Борисов и ГЕРБ тикат България към КАТАСТРОФА! Ето КАКВО ни ЧАКА! Истината е ЗЛОВЕЩА! Виж ТУК:

 1. БРАВО, ГОСПОДИН МАКЕДОНСКИ! ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА! НИЕ, ОТ ВОЕННИЯ СЪЮЗ, НАПИСАХМЕ ПОДОБЕН КОМЕНТАР В БЛИЦ, ТЕМАТА БЕ РАДСТНАТА ВЕСТ, КОЯТО БОЙКО БОРИСОВ НИ СЪОБЩИ КАТО ВПЕЧАТЛЯВАЩА СТАТИСТИКА ОТ Е С , ЧЕ НИЕ СМЕ НА ПЕТО МЕСТО В Е С ТО ТЕМПОВЕ НА РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА НИ. НАШИЯТ КОМЕНТАР БЕ ПОСЛЕДВАН ОТ КРАТКОТО И ЯСНО : „“ВИЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА КОМЕНТИРАТЕ“ МАТЕРАЛЪТ БЕ ИЗТРИТ. ТОВА Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО. НИЕ ЗАСТАВАМЕ ЗАД НАПИСАНОТО ОТ ВАС. ТО СЪВПАДА С НАШИТЕ РАЗБИРАНИЯ. ОЩЕ ВЕДНЪЖ, БРАВО.

 2. Анонимен Отговор

  05.10.2017 в 21:37

  БЛАГОДАРЯ ТИ ИВО ТОВА Е САМАТА ИСТИНА

 3. Веселин Илков Отговор

  05.10.2017 в 22:31

  „…българските граждани искат час по-скоро да избягат от ЕС. И от НАТО…“
  Иво, бях ти написал преди време да не приемаш желаното от теб за реалност. Обяснявам ти: На бай Петко от Долна Секирна синът му и снахата работят в Испания. Берат ягоди. От време на време му пращат по някое евро да си купи цигарки и да пие една мастика в кръчмата. Затова бай Петко въобще не иска да бяга от Европейския Съюз. По въпроса за НАТО е малко раздвоен и не знае какво иска. При всички допитвания, дори и на тези, направени от заекващите червени собственици на голф терени, мнозинството е за членството в Европейския Съюз. Така, че още веднъж ще те помоля учтиво да престанеш да лъжеш.

 4. Vater Отговор

  06.10.2017 в 9:10

  …Иво Македонски не лъже! Аз съм в Мюнхен и след като на собствен гръб опитах от „демокрацията“ с най-голямо желание бих ги натикал в пъкала тези измамници от запада. За какво става дума:….Наложи ми се да напусна работа през 2016 г.по семейни причини и останах в Германия само със спестяванията, без други доходи, а сега ми искат да внеса здравни осигуровки в размер на 13.770 Евро ????? Тия не са нормални. Хора разберете…..на запад цари безмилостна експлоатация. Тук всичко е една огромна лъжа!!!!!!! Цари безправие!!! Човека тук е ценен само като експлоатирана работна сила!!!!!!! (не се отнася за мигрантите).. Дано по-скоро се срине това измамно общество…..

 5. Румяна Иванова Отговор

  06.10.2017 в 15:17

  Уважаеми Иво, не мога да повярвам,че най-сетне узряхте за идеята – България вън от ЕС и НАТО.Трябваше ви дълго време,то не беше президентска република, то не беше президентът – орел и защитник на всички онеправдани българи.А,президентът е просто рожба на статуквото и носител на нейните ценности- евроатлантически.Сега вече налучкахте правилната посока,но е добре да четете и слушате умните хора,които са направили анализи и в продължение на години наблюдават процесите и в България и в света. За наша радост и гордост имаме двама достойни българи икономисти,които направиха програма за пълна заетост и ценова стабилност,програма за радикална промяна на системата и развитие на икономиката, независима от ЕС,САЩ и Русия,икономика и политики, които да осигурят достоен живот на всеки член на нашето общество. Това са Райчо Марков и проф.Павлина Чернева.Марков създава проект „България на труда и разума“.Ако бяхте прочели политикоикономическата програма на новия проект, нямаше до вчера да сочите Радев за месия,а щяхте да помогнете за осъществяването на този проект, защото той е единственият правилен път за България и е лишен от пороците на статуквото и най-важното е пълният суверенитет на Родината.Вашата задача е да популяризирате такъв проект, за да може повече сънародници да научат за него.На срещата в Ню-Йорк с българската диаспора,Марков попита президента дали вижда друга перспектива за България, освен ЕС и НАТО.Радев отговори,че няма друга перспектива,т.е той не е нашият човек, колкото и да се надявахме. Движения,като военен съюз и Боец, трябва да се запознаят с програмата на БТР и Райчо Марков.Трябва им силна подкрепа, за да се стигне по-бързо до целта.Иво,поздравления за тази публикация!

 6. Анонимен Отговор

  07.10.2017 в 14:01

  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДРУГАРЮ ВЛАДИМИР ПУТИН ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И СИЛА ПОБЕДИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ДА БЪДЕТЕ ОБИЧАН ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИЕ СТЕ НАДЕЖДА ЗА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ЗА МИРЕН ЖИВОТ ДОКАЗАХТЕ ГО И НЕКА ГОСПОД ВИНАГИ ДА ВИ ПАЗИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *