Соломон Паси: ЗАД РЕФЕРЕНДУМА В КАТАЛОНИЯ СТОИ ПУТИН! Русия иска да УНИЩОЖИ Европа! Виж Тук:

Демократичните общества се крепят на един ненарушим фундамент, който нашенските натовски „демократи“, и  техните брюкселски поддръжници трябва най-накрая да проумеят. И да започнат безусловно да спазват. При демокрацията една власт е легитимна дотогава, докато върховният суверен на властта – народът, я признава за такава.

Ако хората отхвърлят тази власт, а тя продължава да се държи за министерските кресла, тогава демокрацията изчезва. И се превръща в диктатура. Така се получи в колизията между Барселона и Мадрид.

Каталония категорично отхвърли властта на Мадрид. И то на референдум, който испанската полиция окървави, в опита си да попречи на хората да изразят свободно своята воля. А нали свободното гласуване е един от най-важните стожери на демокрацията?

Е, този най-важен стожер на демократичното общество беше поруган от уж демократична европейска Испания. А натовски „демократи“ като Соломон Паси по команда подеха по медиите мръсна кампания в опит да ни убедят, че хората в Каталония били луди и искали безумни неща.

Но защо се учудваме, когато топ „демократи“ и яростни евроатлантици като Паси и Борисов имат приблизително едно и също отношение към широките народни маси по принцип. Шофьорът на трабанта вчера нарече хората в Каталония „безумци“. А Вождът на ГЕРБ смята, че българите са „прости“ хора и „лош човешки мат*рял“.

Затова и по още много други причини, народът в България отдавна отхвърли властта на Борисов и ГЕРБ. Но герберите продължават да се натискат в креслата си. А освен себе си там натискат и цялата си рода. Така, постепенно, управлението на гербаджиите, също се превърна в диктатура.

Защото хора като Соломон Паси, не се интересуват от това има ли демокрация, или няма. Единственото, което ги интересува е да са във властта. Или поне в бордовете и на хранилката на разни евроатлантически американски фондацийки. И непрекъснато да папкат. А междувременно да поучават гладните кое е правилно и кое – не.

И понеже управлявящата Европа и САЩ лъжедемократична шайка трябва някак да крепи своята загниваща власт, тя си измисля врагове. Това, разбира се, са лидерите и държавите, които не искат да се подчиняват на техните заповеди. И на първо място, като основен враг на Запада, като главна заплаха и едва ли не някакво страшилище, се явяват руският президент Владимир Путин и Руската федерация. Защо ли? Ами защото руските хора отхвърлят западната хегемония.

Затова наш Соломончо, като примерен натовец, често-често се нахвърля и върху Владимир Путин. Каквото и да стане, виновен е Путин. За слънчевата активност, за бедствията и ураганите, помели голяма част от САЩ… Дори за дъждовете, за снега и за четирите годишни времена, пак е виновен Путин.

И съвсем естествено зад референдума в Каталония, наш Соломончо съзира не нещо друго, а пак „дългата ръка на Путин“. Повтори го за сетен път и вчера в свое тв. интервю. Тази „дълга ръка“ той вижда и в провала на Хилари Клинтън на изборите в САЩ. Същата вездесъща „ръка“ на Путин се намеси и в Брекзит, в  Германия, във Франция… Навсякъде по света.

Според Паси-НАТО, както го наричат хората, Путин сваля и назначава президенти, намесва се във всичко и едва ли не е върховен властелин на света. Ами че ако Путин наистина имаше такава огромна власт – да назначава дори президентите на САЩ, и ако от него наистина зависеше всичко в света, то тогава защо същите тези Съединени щати и техните западни пудели въвеждат непрекъснато санкция след санкция срещу Русия? Защо нарушават всякакви демократични и човешки норми, за да закрепят някак своята клатеща се като лодка в бурно море, власт?

Защо признаха Косово, където дори референдум не беше проведен? Защо признаха превратаджиите в Украйна за легитимна власт? И защо Крим е трън в очите на големите „демократи“? Ами нали в Крим бе проведен свободен и демократичен референдум, на който 98% от жителите се произнесоха за присъединяване на Крим към Руската федерация? Идете в Крим и питайте обикновените хора. Те ще ви кажат, че е така.

Нооо, да питаме хората в Крим – смисъл няма! Защото Западът признава за законно и морално само онова, което отговаря на неговите интереси. Истината е, че законите на Запада отричат традиционния човешки морал. Защото е узаконил и то до крайност едни да са богати, а други да живеят в нечувана мизерия. По капиталистическите правила е законно. Но не е морално. А когато законът в едно общество отрича морала, това общество е обречено на изчезване. Защото е във висша степен неморален законът, който унищожава хората с глад и мизерия. И защото никой не може да стои дълго време на пътя на човешките мечти. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. когато американците върнат Америка на индианците, тогава руснаците ще върнат Крим, ами Аляска кой ще върне на Русия, за нея никой нищо не е платил, забравиха че има история, манипулират всичко наред, освен изрод паси не е нищо друго, в дън земя трябва да се скрие с цялото си потомство

  2. ..още малко му остава на този изрод! Още броени месеци остават и на менторите му!
    СМЪТ НА ЗАПАДА И СВОБОДА НА НАРОДИТЕ!!!!!!

  3. …абе тези смешници, нашите политици не разбират ли, че българската армия(българският народ) ако се наложи да воюва, ще воюва само на страната на Русия, колкото и да скачат. И затова е задължително да купуваме само съвместимо оръжие с руско-китайските системи. Никакви Ф, никакви Грипен…..
    Поздрави на всички достойни българи от Мюнхен!

  4. Не разбирам защо показвате Сополанчо по сайтовете? Той трябва да лежи до живот за: предателство към България, за това че ни вкара в НАТО и сега плащаме луди пари за членство, за унищожаване на българската армия и военно промишления комплекс. Защо още е на свобода, но както се казва за кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

  5. Напоследък Испания на няколко пъти поставя въпросът за Гибралтар, който както знаем е под английска юрисдикция. Защо да не им спретнем някой друг референдум на испанците, та дано да забравят за Гибралтар, английски номера разбира се и както трябва да се досетим с блакословията на USA.
    Това е реалната причина. Нека си спомним Фолкледнските острови например.

  6. абе сополанчо,изрод такъв.Дълго време отсъстваше,вероятно си бил на специализация и сега отново изпълзя и започна да плещиш глупости от екрана на платените телевизии.Не искам да обиждам съплеменниците ти,но предатели като теб наистина заслужавате да ви направят на сапун гаден жид.Свали гарда,защото още малко ви остана.После да не питате „защо ,ама как“.Не можеш да скриеш никъде,ти и останалите хайдуци и предатели.Идва видов ден.

  7. Нещо май бърка. Има документи кой е плащал, за да създава фондации за независимост на Каталуня. А ние да не се бъркаме, като не разбираме. Само голяма държава може да издържи на все повече плащания на пенсии и здраве. Малка държава е богата и силна само ако е офшорка или пази пари от черен източник,без да пита.

  8. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЛАДИМИР ПУТИН МИРОТВОРЕЦО ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ДЪЛГИ ГОДИНИ СВЕТА СЕ НАДЯВА НА ТЕБЕ ОБИЧАМЕ ТЕ 95% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ

  9. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЛАДИМИР ПУТИН СВЕТА СЕ НАДЯВА НА ТЕБЕ ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ДЪЛГИ ГОДИНИ И ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ

  10. Соломон яко го тресе параноя, което говори за личностно разстройство Към това като прибавим и изцъкления му поглед – положението е тревожно!Щом навсякъде и във всичко му се привижда Путин и има зрителни и слухови халюцинации, проблемът е сериозен…Да взима мерки и да се лекува в името на евро-атлантическите идеи и ценности, че време не остана… А за това, че ни качиха на потъващ кораб без референдум, а направо ни го наложиха, рано или късно ще отговаря пред народа български.

  11. Тя и пишката ако не му става пак е виновен Путин! На чифутите все нещо им е криво !

  12. ЗАД РЕФЕРЕНДУМА В КАТАЛУНИЯ „СТОЯТ“ УРАГАНИТЕ И НАВОДНЕНИЯТА, ИЗРИГВАНЕТО НА ВУЛКАНИТЕ,ЗАТОПЛЯНЕТО НА КЛИМАТА В СВЕТОВЕН МАЩАБ И ВЪОБЩЕ ….ЧЕТИРИТЕ ГОДИШНИ ВРЕМЕНА !………ТЕ, ВСИЧКИ СА ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ПУТИН…! ИНТЕРЕСНО ЩЕ МИ БЪДЕ ДА РАЗБЕРА ,КОГАТО ВЕЧЕ ПУТИН НЕ Е НА ВЛАСТ, КОЙ ЩЕ БЪДЕ ВИНОВЕН……ПРОДАЖНА ДУША СИ СОЛОМОНЧО И ТО ЗА МНОГО ПАРИ. ЖАЛКО ЗА ПАМЕТТА НА БАЩА ТИ,ПОЧТЕН И УМЕН ЧОВЕК.

  13. Този пудел Соломончо до гроб трябва да бъде благодарен на Русия/СССР че спасила неговата нация от пълно унищожаване. Ако не бяха победите на Червената армия при Москва, Сталинград, Курск, Украйна, Крим, Прибалтика, Варшава, Прага, Берлин и къде ли още не,Соломончо нямаше да се е родил, а неговите родители изгорени в пещите на крематориум, и вместо да бъде признателен на тази страна, той само плюе по нея.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *