Агент Иван захапа военната баница! Вижте каква сделка готви

Военния министър Красимир Каракачанов, известен още като агент Иван, се дистанцира от партийните боричкания и  се включи активно в разграбването на държавата.

Той е на власт от скоро, не знае докога и затова бърза. Вместо да търси пари за самолети,  той пусна за продажба скъпи и атрактивни  военни имоти за жълти стотинки. Так и така нямаме армия, защо са й столове и почивни станции? Като могат да се продадат на нуждаещи се бизнесмени срещу никакви пари?

Имотите ще търгуват на специален търг с тайно наддаване и най- вероятно ще бъдат продадени изгодно на някой „наш човек“, твърди роден сайт.

Общата стартова  цена е 23 176 220 лв.

В нея влизат цели  11 армейски имота, които не са нужни на войската, поради липсата на такава. Те прилежно са  деактувани с министерски постановления като частна държавна собственост, управлявана от  МО. А министърът е решил да ги продаде.

Те са доста  апетитни и най-много се намират край  морето – 3 във Варна, 2 в Несебър и 1 в Балчик. Останалите са във вътрешността на страната и струват едно голямо нищо.

Бизнесмени точат зъби за най-скъпия. Той е  в Несебър в местността „Кокалу”, близо до морето. Представлява златна земя от  153 дка и малка сграда  от 37 кв. м. застроена площ. Има и четири подземни бункера  построени на общо  503 кв. м. Там преди години се намираше  бреговата артилерия на ВМС, а сега няма нищо. Цената на всичко това е  7 003 353 лв., а на мястото му може да бъде построен съвременен туристически затворен комплекс с всички екстри.

Още един подобен парцел в същата местност, но без сгради,  се продава за пет милиона лева.

Най-големият терен за продажба е във Варна, също край морето. Той е близо 175 дка. с цели  27 сгради и тръжната  му цена  е 5 456 290 лв.

Специалисти изчисляват, че имотите се предлагат на тезгяха за 45 лева на квадратен метър, а в Несебър и Варна  пазарната цена е 300 евро на квадратен метър. Сделката е  десет пъти под пазарната стойност.

Питаме се защо МО разпродава толкова евтино такава скъпа земя и в чий джоб ще отиде разликата, която е десет пъти повече?

На кумец, на сват, или на партиен брат?

А може и да е коалиционна сделка.

Кой да ти каже в това лудо време, в което депутатите се бият, търсят си родата до девето коляно, а министрите кротуват и търгуват.

На наш гръб, естествено!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Не се наядоха ,не се налапаха…ебах ви мръсните политици.А този русенският македонец е един фюфльо който няма как да се възползва от положението си.Толкова ли е наивен народът за да им гласува доверие?Или е заспал че да не вижда какво става в държавата.Няма управия!!!Майка им мръсна дееба!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *