Орлин Павлов: Не мисля за жени, не ми върви с тях!

ОрлинПрез април Орлин Павлов става на 37 години, а идеята за брак и деца е останала някъде встрани и изобщо не е на дневен ред в живота му.

Откакто преди три години танцьорката Яна Акимова зрелищно го остави и се залюби с Петко Димитров , Орлин първо онемя от обида, а после замени любовта с кариерата си.

„Не мога да разбера защо все ме питат за Яна. Мина толкова много време, логично е да съм превъзмогнал случилото се. Вярно е, че в началото не ми беше ок, но сега вече това няма значение. Изобщо не страдам за нея, затворил съм тази страница“, сподели в скорошно интервю бившият вокалист на „Кафе“.

Припомняме, че Яна беше партньорка на Петко в „Денсинг старс“ и докато го учеше да танцува, двамата се влюбиха. Тя заряза Орлин, омъжи се за новата си любов и го дари със син. Самата тя никога не е проронвала и дума против Орлин, а каза, че просто така се е  случило.

Нейни приятелки пък твърдят, че дълго чакала от него предложение за брак, но тъй като такова не последвало, решила, че няма смисъл да си губи времето с мъж, който е ерген по душа.

Чувствам се млад, окрилен. Нямам време за сериозни връзки, казва певецът сега, три години по-късно. В момента той пее в шоуто „Като две капки вода“, а после планира участия по морето и издаване на албум.

Няма сериозно гадже и не си търси.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/8k6SUEJYnrc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *