Слави и Орлин Павлов ще решават кой ще иде на детската „Евровизия“

Крисия голамаСлави Трифонов, Евгени Димитров и Орлин Павлов ще бъдат в журито и ще изберат талантливото дете, което ще представи България  на детската Евровизия, която пък се провежда тази година у нас.

Изборът съвсем очаквано започва точно тази вечер по БТВ, за да конкурира първия ден на Биг Брадър. 16 деца  ще се явят пред журито, а кастингът започва в 21 часа, докато Ники Кънчев вкарва брадърите в Къщата.

Телевизията ще излъчи целия кастинг в шоу за млади таланти на в понеделник, вторник и сряда, а предаванията ще са двучасови. Повече от хлапетата са избрали български песни, но има и чуждестранни хитове.

От Би Ти Ви са се доверили на Слави и екипа му, защото точно те откриха Крисия, която взе второто място в детската Евровизия миналата година. Тяхната упорита  работа доведе и до грандиозния успех на детето, което жъне награда след награда и стана втора и в Сочи. Всъщност благодарение на Крисия България получи домакинството на престижното европейско състезание за деца.

Журито изслуша предварително  120 деца, като най-добрите изпълнения ще бъдат показани тази и другата седмица. Разбира се зрителите ще пускат СМС-и до припадък, а в началото на септември  ще бъде ясно кои  са 24-те полуфиналисти, от които трябва да се избере един победител.

В  журито ще се включи  Орлин Павлов от страна на БНТ, която пък  ще е домакин на детската Евровизия. . Тринадесетото издание на детската Евровизия е определено за  21 ноември и ще се състои в зала “Арена Армеец”. То ще струва доста солено на България и точно заради големите разходи Италия се отказа да го организира.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *