Опитали да застрелят в главата реалити-пандизчията Георги Варсамов

ВарсамовГеорги Варсамов безспорно е един от най-интересните участници във „Фермата“. Бившият пандизчия е преминал в живота си през цяла дузина зловещи изпитания, като дори на няколко пъти е бил на косъм от смъртта.

Преди да бъде опандизен, Варсамов на няколко пъти е бил нападан. Непознати го причаквали пред жилището му посред нощ и се опитвали да го сплашват. Последния път, в който го посетили, дори били въоръжени с огнестрелно оръжие. Въпреки нападенията и заплахите, Георги Варсамов не се плаши и смята, че именно заради това е прибран на топло зад решетките.

Попадането му в затвора било истинска изненада за него, тъй като по думите му, той никога не е бил на дела и не е влизал в съда. Заради това и осъжда България в Страсбург за незаконно вкарване в затвора. Независимо, че не е особено словоохотлив на тази тема, Варсамов е изключително благодарен на психолога зад решетките, който е полагал грижи за пандизчиите. Специалистът дори организирал театрална трупа от затворници, където репетирали и знасяли постановки.

Участникът във „Фермата“ също е посещавал театралната трупа и разкрива, че веднъж играл едно от джуджетата в „Снежанка и седемте джуджета“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *