Слави би шута на „Фермата“, не иска предаването му да мирише на обор и тор

Слави голямаСлави Трифонов категорично отказва да прави каквато и да било реклама на „Фермата“.

Въпреки че bTV се е продуцент на риалити шоуто,  а Иван и Андрей са писани само като консултанти, Дългия не желае да смесва предавания и да им прави реклама. Той не направи компромис нито за  „Господари на ефира“,  когато се излъчваха в БТВ, нито на „Голата истина“, или  „Сървайвър“.

„Опосумите” правят отчаяни опити да се намъкнат в шоуто и непрекъснато отправят призиви към зрителите зрителите да останат с „Шоуто на Слави“ след поредния фермерски епизод, Дългия не откликва на подмазването им.

Трифонов е доказал, че трудно прощава предателствата, а  Иван и Андрей пък са натрупали достатъчно причини  да ги игнорира напълно.

Още през 2007 г. Слави беше продуцент на първото издание на „Мюзик айдъл“ и  буквално си вкара таралеж в гащите, като покани Иван и Андрей да водят формата. Двамата обаче му откраднаха предаването и внезапно станаха продуценти на следващите два сезона на музикалното риалити, изтиквайки автора му в забвение.

Две години по-късно  „опосумите”  започнаха вечерно токшоу по Нова тв, което пряко се конкурираше в часовия пояс на  „Шоуто на Слави“. И му отмъкнаха част от зрителите.

Сега Слави не само не иска да интервюира отпаднали участници във „Фермата“, но и открито се гаври с „консултантите“. Той го прави фино и уж невинно. Всяка седмица в шоуто се разказва виц, в който героите се  наричат … Иван и Андрей.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *