Гала използва скандала с Джуджи и налапа 20 бона заплата

ГалаДокато все още отекват скандалите с изхвърлянето на Джуджи от „На кафе“, Гала направи няколко совалки, които буквално я бетонираха в Нова телевизия.

Първо тя сама дала одобрението си едната й асистентка да бъде съкратена. След това внезапно застана пред медиите и започва да защитава бившата си дружка и да пуска намеци, че ще се премести с целия си екип в БТВ, заради уволнението на „голямата й приятелка“.
Медиите й помогнаха и разтръбиха новината, а шефовете на Нова решиха да се подсигурят и да преподпишат договора с бъбривата дама, като я вържат в телевизията за още няколко години.
Получи се парадокс, срещу който много служители мърморят под сурдинка. Гала се оказа с най-голямата месечна заплата – 20 хиляди лева. Тя пък се пазарила за седмично плащане, като изтъкнала, че работи в пряк ефир пет дни в седмицата и е много натоварена, което не е далеч от истината И поискала по хилядарка на предаване, което пък било нормално – хора, които се появявали само веднъж седмично на екран, взимали много повече.
Така с един куршум – много зайци. Джуджи е отстреляна, Гала остава, а заплатата й става толкова, колкото взима шефът на БНБ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *