Каква жена! Хилъри Клинтън пребивала от бой Бил, а понякога шамаросвала и охраната му!

ХилъриРоджър Стоун, който беше  помощник на президента Ричард Никсън, написа книга за  домашното насилие в бившето президентско семейство Клинтън.

Противно на очакванията, че кръшкачът Бил бил тиранинът вкъщи, се оказва, че жена му поела тази роля и редовно го ступвала, ако не я слушал. Клинтън живеел в постоянен страх кога жена му ще го сгащи и ще го накаже.  Авторът на книгата твърди, че жестокото отношение на Хилъри Клинтън към нейния  съпруг продължава от много години. Той не само бил под чехъл, но и често се стигало до физическа саморазправа.

 В момента госпожа Клинтън се опитва  да демонстрира пред американците  по-меки и женствени черти на характера си, защото се е кандидатирала за президент.  Само че Стоун пише, че бившата първа дама всъщност е вълк в овча кожа и проявявала непрекъснато изблици на ярост и агресия и се нахвърляла не само на съпруга си, но понякога и върху  служители на Секретната служба.

 Според книгата на Стоун,  Хилъри „налагала яко съпруга си с твърди предмети навсякъде по тялото, а често и по главата и го деряла го с нокти чак до кръв.

 В книгата се разказва и доста любопитна история за внезапната поява на голяма рана на бузата на Бил Клинтън. Това се случило  след  официалната му среща с Барбара Стрейзънд и последвалия разговор на четири очи  през март 1993 г. Авторът  Стоун твърди, че бойната госпожата устроила на мъжа си  грандиозен скандал, издрала лицето му с нокти, а в официален коментар на пресслужбата, за да замажат случая,  било обяснено, че той се  порязал по време на бръснене.

 Скандалното четиво излиза по книжарниците  в САЩ на 13 октомври. Не е ясно каква ще е реакцията на Хилъри и дали ще набие Стоун.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *