Хилъри Клинтън: Привържениците на Тръмп са Терористи! Трябва да бъдат Репресирани и Наказани!

Привържениците на Доналд Тръмп, които атакуваха Капитолия, са терористи и трябва да бъдат наказани с цялата строгост на закона. Това пише Хилъри Клинтън в своя статия, публикувана без редакторска намеса в Washington Post. Нападението над Капитолия има много общи неща със самолетната атака на 11 септември срещу Световния търговски център. Докладите за събитията в Ню Йорк от 2011 категорично сочат, че причината за трагедията е подценяване на заплахата от страна на управляващите. Събитията от 6 януари, 2021 г. се дължат на същото.

Днес, 20 години по- късно, отново стигнахме до същата ситуация. И причината отново е подценяване на заплахата – този път обаче заплахата идва отвътре, от недрата на Америка, от привържениците на Доналд Тръмп. Подобно посегателство беше неизбежно, след като преди 4 години белите върховисти взеха властта във Вашингтон, а президентът избран от тях, не спря да ги подстрекава по време на целия си мандат. Подценихме теориите на конспирацията, разпространявани от социалните медии и прокламирани от избирателите на Тръмп. И ако не се вземат бързи и екстремни мерки, тази смесица от фейкнюз и агресивни послания, с която промиват мозъците на тълпата, ще доведе до още по- трагични събития.

„Тръмп беше избран от белите върховисти, раститите и любителите на конспиративни теории“. С тези думи Хилъри Клинтън квалифицира 50 % от американските избиратели, които пуснаха своя глас за Доналд Тръмп. „И изведнъж тези маргинали се оказаха облечени във власт, а президентът на САЩ – най- високата им трибуна“, пише още Хилъри Клинтън. И още: „Тръмп не престана да сее омраза и конспирации през цялото време, а привържениците му попиваха всяка негова дума и я мултиплицираха“.

„Така се стигна до 2020, когато лудостта на Тръмп достигна повратна точка – момента, в който той загуби изборите. Това му състояние се прехвърли и към феновете му (да повторим- 50 % от американския народ-б.р.), които започнаха да кроят планове за бунтове и дори държавен преврат. Тръмп беше съвсем ясен по време на речта си на 6 януари, която предизвика последващото варварско нападение над Капитолия – той подстрека привържениците си към щурма и така отново стигнахме до печален исторически момент, в който гражданите ни се изправят едни срещу други – за втори път след нашата Гражданска война.

Аз изпитах на собствен гръб тормоза на тези фанатици, които подкрепиха и гласуваха за Доналд Тръмп. Те се опитаха да ми сринат имиджа, наричаха ме с най- грозни имена – от изчадие адово и сатанистка до защитничка на педофили. А върхът беше, когато ненормален фен на Тръмп ми изпрати бомба по пощата.

Заради подкрепата си и подстрекателството на подобни бели екстремисти, Тръмп трябва да бъде отстранен от власт чрез импийчмънт – веднага! Трябва да въведем спешно нови закони срещу вътрешния тероризъм. Привържениците на Тръмп трябва незабавно да бъдат обявени за терористи и наказани най- сурово от закона. Социалните медии трябва да бъдат подведени под отговорност за разпространението на идеите на тези фанатици. В този ред на мисли, Туитър постъпиха много правилно, като изтриха акаунта на Тръмп. Поздравявам също и Фейсбук и останалите големи социални мрежи, които чуха призива ни и спряха официалните му канали.

Хилъри Клинтън завършва статията си с призив за репресии срещу привържениците на Тръмп (да потретим- половината от населението на САЩ-б.р.), както и за въвеждане на строги правила (разбирай цензура срещу инакомислещите) в медиите. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Ако зависеше от тая,половин Америка щеше да е репресирана и наказана.

  2. Ето за това мъжът ти Бил спи със секретарките си защото си изчадие адово. И вместо да се скриеш в дън земя от срам и позор се пъчиш пред цял свят колко си велика. Жалко човекоподобно нищожество освирепяло за власт.

  3. Изроди като тази с болни мозъци са кадърни, ако имат сила да унищожат света и красотата му!

  4. Тази отрината жена съвсем е изкуфяла и скарана с математика. Никъде по света няма 100% избирателна активност, дори и при комунизма нямаше. Щом Тръмп, по думите й, е събрал 50% привърженици, значи той печели изборите.

  5. Тази отрината жена е съвсем изкуфяра или поне е скапана с математиката. Никъде по света няма 100% избирателна активност, дори и при комунизма нямаше. Щом е така, значи със събраните 50% Тръмп печели изборите.

  6. Тази отрината жена е съвсем изкуфяра или поне е скарана с математиката. Никъде по света няма 100% избирателна активност, дори и при комунизма нямаше. Щом е така, значи със събраните 50% Тръмп печели изборите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *