Свалете Маските и Плюйте на Фалшивата Пандемия! Животът има смисъл само когато Човек е Свободен!

До всички „отговорни“, „образовани“ и политкоректни ковид-идиоти и идиотки, които от сутрин до вечер по форумите и социалните мрежи ми философстват по темата Коронавирус, а част от тях вчера на личния ми профил във фейсбук, ме заляха с лавина от обиди заради одобрителния ми пост за леденото хоро в Калофер. Заради друго мое скромно мнение, изразяващо съмнението ми в съществуването на ковид-пандемията, бях обявена от стотици непознати за мен хора във фейсбук за терорист.

Затова днешното ми обръщение е към тези тълпи жалко платени тролове:

Драги мои с две мозъчни клетки, преди малко стана ясно, че Google е изтрил социалната платформа Parler по причина, че същата нямала филтър за реч на омразата. А за такава Гугъл считат, всяко изказване, което е неудобно, т.е. – различно от официалната глобалистка и неолиберална линия… Имате ли нещо да кажете по въпроса и можете ли да свържете 2 и 2, или предположението ми за двете ви мозъчни гънки е вярно?!?

Чела съм за жестоки войни и за много по-тежки зверства и изнасилвания на личността от това, което ни причинява днешната фалшива пандемия. Но за пръв път участвам в нещо, което надминава иначе развинтеното ми въображение- целият свят сме в лапите на някаква международна мафия, която ни спуска глобална диктатура. Либерасткият фашизъм вилнее неукротимо!

Днес и към момента Доналд Тръмп е все още действащият президент на САЩ. Но едно бледо еврейско момченце (Марк Зукърбърг) си позволи дързостта да изтрие официалните му профили с милиони последователи. Като по сигнал същото направиха и „Туитър“. А сега Google изтрива Parler. Вчера в официално съобщение от американския конгрес болните сатанисти от Демократическата партия обявиха, че се готвят да премахват думите използвани за назоваване на биологичен пол – „тя“ и „той“, а също „мъж“ и „жена“.

И вие сте седнали да ми философствате и да ме порицавате (ВНИМАНИЕ ще го кажа без цензура) за шибания вирус и още по-шибаните мерки? Но хайде, вие сте платени. Обаче по-лошото е, че още има много психясали хора, които ви се връзват и вярват, че причината за тези карантинно-информационни репресии е медицинска!

Това, което се случва сега, ще го пише след време в учебниците по история, където авторите на измамата ще бъдат определени като неофашисти. (ако дотогава все още има учебници).

Ние вече нямаме лица, бе хора!

Ние нямаме усмивки!

Крием се като плъшоци, пазим се един от друг, страхуваме се и мизерстваме в духовната си нищета.

Не знам точно чий болен мозък измисли това шоу, но знам, че ще е за наша сметка….

Когато ти смачкат психиката, когато маската се срасне с лицето ти и дори я заобичаш, когато дивите зверове по шубраците имат повече приятели от теб и когато свикнеш да те държат заключен, тогава ще е късно да си правиш каквито и да е изводи….

Скъпи „всезнаещи“ платени виртуални квачки, разбирате ли изобщо същината на занятието? И не се ли сбъдва с адска сила предположението на „конспираторите“, че единствената цел е да стоите заключени и да МЪЛЧИТЕ, докато онези отгоре разграждат построения с мъките на толкова поколения днешен свят? Ние вече дори не можем да говорим свободно!

Не мога да кажа, че ваксината е шибана! Защо да не мога?! Искам да мога да псувам, мамка му! Искам да мога да кажа, че искам да гръмна ковид-измамниците, които ме репресират. Как може да има филтър, който не ти позволява да говориш свободно?! И те изтрива? Утре ще ни изтрият всички акаунти, банкови карти и т. н. Утре животът ти спира с едно копче. Това е война срещу живота, срещу целият човешки род.

Това е най-лошата и решаваща война. Предадем ли се, тя ще е последната в човешката история.

Искам да мога свободно да кажа, че не харесвам дадена политика, човек, идея, ваксина или чорапогащник.

Искам да си имам пол! Биологичен и единствен! Искам и мъжа ми да си има.

Искам да сваля тоя грозен парцал от лицето си и никой да не ме плаши по телевизионните канали, превърнати в броячи на несъществуващи трупове!

Искам си свободата!

Защото ако някой ще ме маскира, заключва, изтрива, заличава и ще смазва личността ми, за какво ми е този живот?!

Животът има смисъл само когато човек е свободен… Skandalno.net

Мария Чи, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Поздравления Мария! Радвам се, че има хора като Вас които все още мислят с главите си.

  2. „Социалната мрежа“ е вече кутийка. За да бъдеш част от нея им даваш сърцето си, не само свободата. Страхът да не те изтрият и да станеш никой, граденото име, мненията, мислите, всичко се затваря. Капак. Катинар. Никой. Това за много младежи и не само е като телепортиране на друга планета, в друго време и друга звездна система. Героично? Едва ли, по-скоро пет минути очарование, пет минути паника и всичкото останало време отчаяние. Няма да стане толкова лесно. Махаш маската, заставаш пред системата, плюеш им в лицето… Те са с маски и каски. Не е отчайващо, просто трябва план. Давид не е победил Голиат без да изучи слабото му място. Трудно ще е, мина много време, окопаха се. Те имат план. Най-лошото е, че на никого не може да се вярва. С това трябва да се започне, Здравата основа. Ако някой знае къде е, да се аргументира!

    • Иване, здравата основа може да бъде само на едно място – вътре в теб. Или я има или ако я няма никъде няма да я намериш.

      • Вътре ли? Вътре от диамант да си, когато наоколо са само гнили ябълки, нищо не може да направиш.

  3. Виж какво мое момче или момиче! Извинявай че тъй се обръщам, не е подигравателно, но аз не мога да различа какво се крие зад тази маска! А се обръщам с тези думи защото съм вече дядо и за мене всичките вие от тази снимка, на тая възраст сте “ мой деца“. Но да си дойдем на думата: Това което сте написал млади човече е абсолютно вярно, но ето в какво превърнаха младото поколение „боковистите и предатели на българската нация“-в едно страхливо овчо стадо, което се е скрило зад компа и пише ли пише, че това не му харесва, онова не му харесва! Добре,… тук няма да ти изтрият троловете това което си написал, но я се опитай да напишеш нещо такова подобно като това , което си написал например в дира, мира, ебъвъ и тем подобни обслужваши властта страници…Но както е казал Боко : „с кръв съм я взел тая власт и без кръв няма да я дъдъ“- Та ти си пиши де, пиши…мисля си какво ли ще стане, ако пред народното събрание се съберат едни 400-500 хил човека!? Ами ако откраднат по едно паве….от жълтите де. Ами ако ги пренесат или „подхвърлят“ до входа на нашите любими народни хрантутници…!? Аз само казвам, ти разсъждаваш младежо…бъдещето е в твоите собствени ръце! Добре пишеш, но по добре би било да видиш колко тежи едно такова жълто паве!!!

  4. Измислената болест и медийно раздуханата около нея пандемия удобно обслужва управниците по света за сплашване, манипулиране и контрол над мислещите, съмнявашите се и несъгласните.Прикриване на истински цели за опазване на издишаща власт, мобилизация на поддръжници и усмиряване недоволството чрез прокламиране на мнима външна заплаха е стар приом на непопулярни диктатори. Когато си обяздил цялата държава е лесно да назначиш няколко марионетки и чрез тях да обявиш каквато ти е нужна опасност, да платиш на покорните медии да изпишат съответните апокалиптични декори и да потриваш доволно ръце гледайки ошашавените, натирени по дупките им добичета, за по сигурно и с намордници. Свърши работа нали? А беше „а-ха“ „коньо у реката“, ама нема кой да се сети да разкрие измамата и да охули измислицата. Както и да е, да видим колко от добичетата ще са се освестили на 4-ти април (ако гяволетата около Тиквата не измислят да допускат до избор само „свои“, „купени“ или да речем „ваксинирани“ послущковци).

  5. Ай, ай, ай, какво е това, бе Мария, какъв е този антисемитизъм, какво е това бледо еврейче.И аз искам да мога да кажа, че не харесвам негри със сини устни и жълти длани и негъра също да може да каже, че не му харесвам защото с бледата си кожа му приличам на призрак, ама късно е, чадо, заека мина баира.Твърде дълго се правихме на ни чул, ни видял.Имам предвид целокупното човечество, а не отделни бели врани.

  6. От друга страна трябва да признаем, че ръководителите на ковид-цирка имат право – когато някой се държи като добиче и отказва да мисли с главата си и да вижда огромните логически дупки в цялата тази постановка, то мястото на добичето е в кошарата и намордник. Когато го пуснат да се поразтъпче ще излезе, когато го натирят обратно ще се прибере пак безропотно в кошарата.Ще го доят, ще го стрижат, ще го колят, но такава е съдбата на добитъка.

  7. Ами разкарайте ги тези социални мрежи бе хора. Общувайте си директно.

  8. Ясно, разбрахме, че тези които се лекуват от Ковид, нямат акъл или по-точно имат две мозъчн клетки. Разбрахме и че Мария Чи има по-малко, но такъв е животът…

  9. Ама те обезличиха първо и най вече жените, вижте кое се пробутва на първо място „равноправие между половете“ което са привилегии за жените, привилегии с които да загърбят дълга към мъжете и родината си – да бъдат майки. Помежду другото пробутват и политика за обратните, за еднополовите бракове, джендър идеологиите и тем подобни извращения. Така ни обезличават в основата. Защото никога жената не може да стане мъж, нито да вземе ролята на мъжа ,а обратното също не е възможно нито желателно.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *