Лили Иванова прибира 100 бона, за да пее на Нова година

Лили голямаЛили Иванова ще вземе рекорден хонорар, за да пее в новогодишната нощ. Примата ще изнесе концерт на провеждаща се за пръв път галавечер в зала 3 на НДК.

Лили  е договорила 100 000 лв. хонорар за изявата си. В нашия  шоубизнес това е най-рекордната и немислима за другите  сума, която певец  ще прибере за два часа пеене.

Хонорарът на изпълнителката на „Ветрове“  никак не е изненадващ.  Напоследък тя непрекъснато вдига цената си и искала по 50 бона, за да пее по сватби или други сериозни партита.  На Благой Георгиев тя каза твърда цена  100 000 лв., за да застане пред микрофона в Москва по време на сватбата му  с рускинята Есмер Омерова. На Благо обаче му се досвидяха парите.

„Лили пак ще си напълни джобчето. Знае как да се пазари, знае си и цената“, коментират в музикалните среди с чиста професионална завист. Името й обаче винаги е гаранция, че залата ще е пълна.

 Новогодишното мероприятие  се организира от фирма. Зала 3 ще бъде преобразена като ресторант с кръгли маси, а кувертът за галавечерта струва  420 лв. Точно толкова на  ще са и местата за желаещите да посрещнат 2016-та в компанията на Лили. На 420-те гости  ще се сервира 5-степенно гурме меню и ще се поднасят маркови питиета.  Подобно скъпо и разточително  мероприятие е традиция в много държави, но у нас се провежда за първи път. Ще присъстват  банкери, бизнесмени, юристи и  политици.

Във  фоайетата на НДК пък ще пеят  Васил Найденов и Георги Христов. Тези, които искат да слушат само тях и да хапнат по-скромно, ще се трябва да си платят  по 150 лв.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. И що не?! С такава класа на запад взимат милиони!
    Аман от завистници, педераси и чикиджии!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *