Ужас! Изчезналият студент от Пловдив – Момчил, намерен мъртъв !

Момчил1Изчезналият пловдивски студент Момчил Семерджиев бе намерен мъртъв. Тялото открили късно снощи група младежи, които се разхождали по тъмно на така наречения  Младежки хълм в града. 

Изплашените младежи веднага сигнализирали в полицията. В дрехите на доста разложения труп  са открити личната карта  и мобилния  телефон на загадъчно  изчезналия през нощта на 19 септември Момчил. Все повече се заплита загадката, тъй като по тялото няма следи от насилие и най-вероятно младежът сам е отишъл на хълма и е скочил от скалите. Мястото е доста опасно и не се посещава много, затова тялото не било открито.

Момчил изчезна през нощта, когато се прибирал вкъщи, но пред входната врата разбрал, че си е изгубил ключовете. Той звъннал на брат си да му отвори, но в това време Явор изпращал приятелката си на гарата и казал, че ще дойде до половин час. Когато пристигнал обаче, от брат му нямало и следа. Звънил му дълго, но той не вдигал телефона си.

Какво се е случило, никой не знае. Защо момчето се е изкатерило през нощта на Младежкия хълм и защо е скочило от скалата, не е ясно. Говори се, че са намесени наркотици, но версията не е потвърдена от разследващите засега.

Още същата нощ Момчил бил обявен за издирване. Родителите му, брат му и приятели обиколили няколко пъти целия град, но не открили нищо. На камък удари и полицията. Тя провери всички възможности, дори и отвличане, но не намери следи. Последният разговор на Момчил по телефона е бил с брат му.

Какво е подтикнало момчето към фаталната стъпка, тепърва ще се търси, но едва ли ще стане ясно.

Момчил току що се бил върнал от студентска бригада в САЩ, където спечелил 5000 лева и смятал с тях да си купи кола. Парите стояли непокътнати в шкафа в дома му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *