Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тялото на изчезналият Веско изплува от водите на Искър. Детето се удавило преди 20 дни – с видео

veskoТялото на 7- годишният Веско, който беше в неизвестност повече от месец, беше открито във водите на Искърското дефиле. Детето е обезобразено, тъй като над 20 дена е престояло във водата. Смъртта е настъпила вследствие на удавяне. Не са открити следи от насилие.

Малкото момченце, болно от аутизъм, изчезна на 27 април- два дни след като навършил 7 години. През деня родителите на детето ходели на работа и оставяли Веско на грижите на дядо му. Във фаталният ден възрастният човек излязъл за малко, но забравил вратата на гаража отключена. Именно оттам

Река Искър погълна Веско

Река Искър погълна Веско

момчето се измъкнало навън. Сигурно е, че после детето се качило на автобус 27. Слязло на последна спирка в „Илиянци„, заедно с две баби, които му купили вода и го оставили. От този момент следите му се губят.

Десетки души на ден подаваха сигнали в полицията, че са го видяли. Междувременно, всякакви безумни и страховити теории се появиха в медиите- детето е откраднато от луда, попаднало е в ръцете на трафиканти на органи. Безжалостни догадки на гърба на едни изплашени родители, търсещи детето си.

От семейната драма се възползват и някакви измислени „ясновидци“ , за които най- точното определение е шарлатани. Над 50 „врачове“ и „врачки“ звънят на родителите- всички знаят къде е детето и всички казват, че е живо. Някои от наглеците даже искат пари. Други помагат безвъзмездно и лашкат полицията и родителите към местата, където висшият разум им показва къде е детето- продавачи на напразна надежда. Всички тези използвачи на хорското нещастие са за затвора.

А през цялото това време малкото телце на Веско се носи по водите на реката.

Кой е виновен? Безотговорната държава, която не е осигурила дневни центрове, където децата с болестта на Веско да бъдат обгрижвани от специалисти, докато родителите им работят. Безотговорните  хора, които „видели“ момчето еди къде си с еди кого си и които вместо да помогнат на разследването, само са му пречили. Безотговорните сеирджии, които правят странички във „Фейсбук“, все едно Веско се е загубил във виртуалното пространство, а не във физическата реалност. Безотговорните власти, които си направиха спец- акциите и заловиха бандити, които после пуснаха, а не впрегнаха силите си в търсенето на Веско. skandalno.net

След аутопсията стана ясно, че става въпрос за нещастен случай. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *