Разкритие: Няма Изневяра! Лудия репортер и Приятелката му разиграват Цирка с Изневярата заради „ВИП Брадър“! Виж Тук:

Интимната драма между Лудия репортер Даниел Петканов и гаджето му Александра Богданска е режисирана под давление на Нова телевизия, издадоха наши хора в медията.
daniel_petkanov

По думите им репортерът на Милен Цветков и вече бившата му половинка се „разделили“ срещу огромна сума пари, за да влязат поотделно в предстоящия нов сезон на риалити шоуто и свидетели на отношенията им да станат милиони тв. зрители.

Новият юбилеен десети сезон на „ВИП Брадър“ стартира на 11 септември от 20 часа, по същото време обаче конкурентната Би Ти Ви пуска особено успешния проект на Иван и Андрей „Фермата“, като този път в шоуто ще участват популярни лица като Крум Савов и Калин Терзийски.

Под угрозата да загубят битката за телевизионен рейтинг, от Нова телевизия мотивирали финансово Даниел Петканов и гаджето му да разиграят скандала.
daniel_petkanov2

„Когато двамата влязат в риалити шоуто, може да се окаже, че снимките на Александра, на които е лапнала пръста на италианец в частен самолет, са правени за някоя реклама и Даниел и Александра да изясняват публично чувствата си по телевизора. Това със сигурност ще изстреля „ВИП Брадър“ много напред пред „Фермата“, разказва нашият източник.

daniel_petkanov1

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *