Бившата на Лудия репортер – Александра Преспала с Оръжеен бос, с Брата на Бербатов и похитен от „Наглите“! Виж Тук:

Красавицата от Благоевград Александра Богданска има навъртян солиден секс километраж, преди да стане гадже на Даниел Петканов. В родния град на хубавицата разкриват, че още като тийнейджърка Сашка си падала по лукса и по актуалните и богати мъже.
aleksandra3

„Беше ученичка, когато започна да излиза с брата на Митко Бербатов – Асен. Тогава обаче Димитричка, жената на Бербатовия брат, научи, че мъжът й кръшка с ученичка и отиде лично да се разправя със Сашка. Стана невероятен панаир. Малката се уплаши и преустанови срещите си с Асен“, спомнят си паметливи благоевградчани.
aleksandra

През 2012 г. Александра Богданска е избрана за „Мис национален отбор по баскетбол“. Упорито се мълви, че короната й била осигурена от настоящия кмет на Правец Румен Гунински, който има влияние във федерацията по баскетбол. Александра излизала със сина на Гунински-старши, който носи неговото име.

Румен-младши нашумя през 2009 г. като последната жертва на бандата за отвличания „Наглите“.
aleksandra1

Прокопи Културиста и сподвижниците му терористи похитиха младежа пред дома му и го освободиха след 13 дни след като баща му плати откуп от близо 300 хил. евро за живота му. Две години по-късно Румен Гунински-син се залюбил с Александра, но връзката им продължила около година. Казват, че краят на отношенията им настъпил след като синът на настоящия кмет на Правец узнал, че Сашка му кръшка с варненски оръжеен бос, шофиращ черно „Ламборджини“ с регистрационна табела от 6 еднакви цифри.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *