Оля се! Николета бута тригодишната си щерка на модния подиум

Николета, Никол ревюПлеймейтката Николета Лозанова отсега гласи щерка си не за програмист, научен работник, или инженер, а за манекенка.

Това видяха всички, когато тригодишната Никол гордо дефилира заедно с майка си софийски моден фестивал. Малкото момиченце  дефилира с огромно самочувствие по модния подиум, хванало здраво  за ръка с майка си.

Те бяха запазени за гвоздея на програмата, като  закриха ревюто, което пък представяше новата колекция на на Меги от „Къртицата“. Николета и Миглена се познават от риалити формата, в който участваха заедно и в момента ги свързва приятелство и взаимна изгода. Специално за малката Никол Меги бе ушила пълно копие на роклята на Николета и хлапето гордо пристъпваше по червения килим, а трогнати майчета ръкопляскаха в захлас, повтаряйки колко са сладки майката и дъщеричката.

Моето съкровище проходи на една годинка, а на три вече е на червения килим и дефилира по него, разнежи се Николета.

Намериха се обаче и трезвомислещи майки, които бързо я разкритикуваха. Ние повече бихме се гордяли, ако децата ни учат езици, учат в музикална школа, развиват таланти, а не се обличат като възрастни и не се гримират на три години.

Едно дете трябва да има истинско детство, а не да страда от болните амбиции на майка си. Явно Николета не знае и не признава друга професия, освен фръцкането по подиуми. И ще прави дъщеря си свое копие. Въпрос на време е да я  прати на конкурс за красота. А после, разбира се, за плеймейтки, коментират неодобраващи поведението й хора в социалната мрежа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *