За любовта няма граници! Лили Иванова заживя с шофьора си!

Лили ШофьорЛили Иванова показа, че за любовта няма граници. Тя прие в дома си и живее със собствения си шофьор.

Ива работи  при нея от три  години и в началото тя го приемаше  само като слуга, а той се движеше пчтено на  два метра зад нея. Сега обаче нещата се промениха. Той й носи чантата, подава й ръка, качва я до себе си на предната седалка  я отучи да се вози отзад като ВИП, а тя му се усмихва чаровно и между тях яко прехвърчат искри.

Въпреки че имат разлика от 40 години, това явно не смущава младежа. Иво е на 34 и спокойно може да й бъде син, но я гледа с лудо обожание. От известно време той не се прибира вечер вкъщи, а остава да нощува в апартамента на примата. Поводът е, че я пазел да не остава сама и бил неин бодигард. Освен това се грижи и за прехраната й, ходи по магазините, избира най-прясната храна  и угажда на всяка нейна прищявка. И винаги е до нея.

Още преди 2 години близостта им лъсна  във филм на руската телевизия, който бе сниман в апартамента на звездата. В кадър  влезе и Иво, който  се беше излегнал лениво и мъжествено на един от старинните фотьойли в хола. Той остана там и изглеждаше като  стопанин на къщата по време на снимките. Тя пък от време на време  се обръщаше мило  към него с различни молби да налее чай и да почерпи гостите. Пред операторите тя го представи като свой доверен домашен помощник.

Сега обаче помощникът играе и ролята на кавалер, като ходят заедно на различни светски прояви и е плътно до нея  на всичките й концерти у нас и в чужбина. Те  ще летят заедно и за Канада след месец.

Двамата бяха засечени и на премиера на Народния театър, като се държаха доста свойски, коментираха артистите и не криеха изобщо близостта си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *